KORONA NESTAJE U NOVEMBRU ZA 24H: Otkriven plan GLOBALISTA!

Obavezno pročitajte

– Pandemija korone je veštački stvorena od strane globalista kako bi se rušio Donald Tramp i ukoliko on izgubi na američkim izborima u novembru korona će nestati možda već za dan – kaže Branka Stamenković iz pokreta Dosta je bilo.

KORONA,

- Advertisement -

Ona je u intervjuu za Helm Kast objasnila da je pod Trampom američka ekonomija naglo skočila a nezaposlenost smanjena da je jedino pandemija i ekonomska recesija mogla da ga oslabi i pomogne globalistima da se vrate na vlast u SAD. U slučaju pobede Trampa ona očekuje da će globalisti nastaviti sa scenarijom korona ali da će smanjiti pritisak na ekonomiju.

Ona je trku za proizvodnjom vakcine uporedila sa trkom za prvog čoveka u svemiru koju su vodili SSSR i SAD i objasnila da efikasna vakcina ne može da se stvori za godinu dana već da je potrebno od 10 do 30 godina za sva testiranja. Branka Stamenković kaže da ni po koju cenu neće primiti vakcinu za koronu.

Govoreći o političkoj situaciji u Srbiji ona je rekla da bi Vučiću mogao da se dogodi scenario Mila Đukanovića koji je napravio grešku napadom na SPC. Po njenim rečima, Vučićeva greška može biti pitanje Kosova i Metohije ili migranti i da bi te dve teme mogle da izvedu ljude na ulicu. Ona tvrdi da bi zbog sporazuma koje je režim SNS potpisivao u Srbiju trebalo da se vrati više od 600 000 migranata i da to može biti okidač za biđenje građana Srbije.

U emisiji “Helm Kasta” Branka Stanković objašnjava zašto je DJB podneo krivičnu prijavu protiv Vučića, ko je iz opozicije saradnik režima, zašto je nošenje maski u školama pogrešno i šta je pogrešno u metama Vlade Srbije i na druge aktuelne teme. 

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu