1.6 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

KORONA IGRA KREATORA NA SVE ILI NIŠTA: Mi smo u paklu, stavili su nas u planetarni Goli otok! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pisac Momčilo Selić kaže da je pandemija korone od sveta stvorila „korona gulag“ ili „planetarni goli otok“ i da je cilj njenih kreatora ljudska duša.

Momčilo Selić (Fot: Helm Kast)Top Dances of the Century

– Nije im cilj da nas pobiju, to su mogli nuklearnim oružjem već da se rugaju svemu lepom i dobrom što smo mi kao ljudska vrsta isfiltrirali… NJihov boj je moći dominacija. To su duboko bolesne težnje – kaže Selić.

- Advertisement -

Selić kritikuje i maske podsećajući da većina stručnjaka tvrdi da one ne štite od virusa. On smatra da je cilj nametanja maski uklanjanja atributa ljudskosti.

On kaže da se danas u medijima veličaju stvari zbog kojih bi neko do pre samo nekoliko godina bio smešten u mentalnu instituciju navodeći primer čoveka koji je oženio silikonsku seksualnu lutku, a tu vest su preneli svi svetski mediji. 

– Mi smo već u paklu – kaže Selić komentarišući stanje u medijima i stanje društva.

- Advertisement -

Selić odbacuje teorije da je pandemija korone proba za nešto veće jer kaže da se ovakve stvari ne probaju odnosno da je ovo akcija na sve ili ništa.

On ipak veruje da otpor koji se javlja kod ljudi može dati rezultate, ali da se treba boriti čak iako pobeda nad zlim deluje nemoguća.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti