KOROMAN: Pobeda Republike Srpske, sledeći je Vučić

Obavezno pročitajte

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Koroman, podržao je opozicionog političara iz Republike Srpske, poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, koji je na tamošnjim lokalnim izborima odneo pobedu nad Miloradom Dodikom.

Ognjen Koroman bio je presrećan zbog pobede, te se oglasio na društvenim mrežama, gde je uz zajedničku fotografiju sa Stanivukovićem ostavio sledeći komentar.

- Advertisement -

koroman,

AV osvežiće i u Srbiji, samo polako… Živela Republika Srpska. Pobedaaaa”, slavio je bivši as Crvene zvezde trijumf opozicionog političara PDP-a Draška Stanivukovića.

Pomenuti Draško Stanivuković je najmlađi poslanik u parlamentu Republike Srpske, a prepoznatljiv je po efektnim nastupima protiv poraženog Milorada Dodika.

SourceNova RS

1 COMMENT

  1. Igrom slučaja znam druga koji zajedno sa njim ide u teretanu na Palama. Čovjek je sve pare koje je zaradio prokockao i popio. Nema pas za šta da ga ujede. Ovako se nudi ne bi li mu ko udijelio koji dinar za neke tzv. projekte. Ne podržavam Vučića i nemam veze sa Srbijom, ali stvarno ko danas dobija medijski prostor pa to nema nigdje. Hoće li ikakva televizija, novine ili slično napisati članak o poštenom čovjeku i njegovom pogledu na svijet. Generalno što je neko veći majmun to više medijskog prostora dobija (starlete, debili, lopovi i slično).

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: