KON ZAPLAKAO ZBOG SINA: Sve to rade da me zaboli, TEK ĆE DA TE BOLI KAD TE NAROD UHVATI!

Obavezno pročitajte

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu sa korona virusom Predrag Kon oglasio se povodom pisanja medija o tome kako je njegov sin dobio posao u Er Srbiji. Kako je rekao, “nije izmišljotina, nego ta insinuacija je svinjarija”.

Na pitanje novinarke Pinka da li ima potrebu da demantuje pisanje medija o zaposlenju njegovog sina Kon je rekao:

“Ne da demantujem, nego da se izvinim sinu što mu se otac zove Predrag Kon. Njegova radna biografija apsolutno nema dodirnih tačaka sa mojom, niti je moj uticaj imao ikakve veze sa njegovom pozicijom. Njegova radna biografija je impresivna i on je kao kadar tražen od Agencije za zapošljavanje kad je prelazio u Er Srbiju.

- Advertisement -

Pre toga je radio u renomiranoj firmi za reviziju Dilojt. Prema tome izgledalo je da je našao najviše što može. Tako je nađen. Prešao je šest ciklusa testiranja i intervjua, ono što bi mi kazali konkursna dokumentacija potpuno postoji. Dakle, nije izmišljotina, nego ta insinuacija je svinjarija. Nemam bolji izraz. To je prava svinjarija. Jer, žigosan je mlad čovek sa 38 godina potpuno bez potrebe, u usponu svoje radne karijere. Jednostavno, nemam reči.

Na konstataciju voditeljke da ga je to očigledno zabolelo, Kon je odgovorio:

“Sve se to radi da bi me zabolelo. Istina je najvažnija. Nikakvih dodirnih tačaka nema i ta predstava tih silnih laganja, kako sam dobio džip, kako sam dobio stan, sve je to bilo prema meni. Ovo je sad malo drugačije i potpuno razumem bes koji se javlja kod ljudi kad im se dotiču deca“.

Podsetimo, list Danas pisao je o tome da u nacionalnoj avio-kompaniji Er Srbija, uprkos tome što je prošlu godinu završila u minusu većem od devet milijardi dinara, plate zaposlenih u menadžmentu i dalje iznose nekoliko hiljada do čak nekoliko desetina hiljada evra. A posle emisije kada su ugašene kamere je zaplakao i histerisao.

Pored toga, ovaj list je doneo i informaciju da su sin Predraga Kona i rođaka ministarke Draije Kisić Tepavčević dobili posao u ovoj firmi usred pandemijske krize.

SourcePink

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu