KON PROZIVA ĐOKOVIĆA: Majstore, izbegavaj tu temu…

Obavezno pročitajte

Jedan od članova Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa u Srbiji, epidemiolog Predrag Kon, reagovao je na izjavu Novaka Đokovića o tome kako je on protivnik vakcinisanja kao metoda lečenja.

Đoković je u nedelju, tokom razgovora uživo na Fejsbuku poručio da ne želi da ga neko primora na vakcinisanje da bi mogao da putuje na turnire, a njegove izjave izazvale su buru i u svetskim medijima, ali i kod epidemiologa u Srbiji.

- Advertisement -

Predrag Kon je na to reagovao statusom na Fejsbuku.

Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj – objavio je Kon.

SourceTelegraf

4 COMMENTS

  1. Koliko li je matori dobio novca da vakcinise narod kao stoku?
    Vec nam je poznata prica o masovnom vakcinisanju od pre par godina, kad im je namera propala. Nadam se tome i i ove godine.

  2. Djubre lopovsko deli nekome lekcije! Sramota kakve Konje ovaj narod sluša i trpi! Sve nevladine organizacije, strane kompanije i poltrone treba najuriti ili ćemo slobodu opet sticati u krvi.Da je vakcina naš proizvod, ja bih je prvi primio. Ali da mi ubrizgavaju jenki-šit proizveden od našeg dokazanog neprijatelja, koji nas desetine godina samo jede i satire- nema od toga ništa. Posle više od 30 godina doktorske prakse radije ću otići u šumu da me dronovima tražite. A onda ću ja potražiti vas.

  3. Dr. Kon se vec jednom bio tesko blamirao 2009. po pitanju saveta drzavi u gradjanima u vezi vakcine, jer je dao pogresna uputstva. Trebao bi da radi nesto drugo, a ne da nestrucnim savetina izaziove smrt ljudi, probleme kod trudnica i radjadje autisticnih beba, unistenje od 2 miliona neispravnih vakcina u ampulama, tj. nepotreban drzavni trosak za kupovinu vakcina koje je proizvela fabrika bojnih otrova, Dr. Kon nije strucan i ne moze mu se verovati, jer vec jednom pokazao svoju nestrunost i neznanje,sto nam se bolno osvetilo. Treba se drzati Noletove preporuke sve dok struka koristi kvazi epidemiologe koji nas ugrozavaju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu