11.3 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

KON PODVIKNUO: Ne dam ostavku! ETO NE DAM!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Iako je javnosti pre neki dan priznao da je „molio da ga razreše funkcije člana Kriznog štaba“ jer Vučićevi politički komesari donose odluke suprotne stavovima lekara – dr Predrag Kon se danas razgoropadio i podviknuo: „NE DAM OSTAVKU!“. Neverovatno je što je u istom intervjuu priznao da ima dva i po puta preminulih od korone više nego što se objavljuje, ali čovek neće/ne sme da da ostavku ako ga Vučić ne smeni!

Zašto ne sme da podnese ostavku?

1. Ako bi podneo ostavku, Kon se plaši da bi mogao postati žrtveno jagnje i da on bude optužen za to što je Srbija poslednjih nedelja najgora u svetu po broju novozaraženih i broju preminulih u odnosu na broj stanovnika.

- Advertisement -

2. Kao glavni zagovornik vakcinacije Kon bi mogao biti okrivljen da je upravo on odgovoran za debakl imunizacije – Srbija je među najgorima u Evropi sa samo 42,5 odsto građana koji su primili dve doze vakcine.

3. Kon dobro zna da će afera sa prikrivanjem broja preminulih pre ili kasnije biti procesuirana i ne sme da rizikuje da Vučić u trenucima besa odluči da baš njega odredi za krivca.

4. Kon je nosilac Vučićevog odlikovanja i on bi ostavku doživeo kao „ličnu idaju“, a svi znaju koliko je vođa osvetoljubiv.Predrag Kon, Darija Kisić Tepavčević i Ana Brnabić FOTO: ATA ImagesPredrag Kon, Darija Kisić Tepavčević i Ana Brnabić FOTO: ATA Images

- Advertisement -

5. Cela javnost veruje da su članovi medicinskog dela Kriznog štaba lepo namireni da bi ćutali i bili „stručno“ pokriće za sve Vučićeve pandemijske prevare i zloupotrebe.

6. On je sina sa diplomom Megatrenda zaposlio u Er Srbiji, i to na mestu šefa interne revizije, a plate menadžmenta su od nekoliko hiljada do čak nekoliko desetina hiljada evra!

Dakle, Vučić neće da smeni doktora koji mu treba kao pokriće za političke odluke Kriznog štaba, a Konu su vezane ruke i ne sme da podnese ostavku iako bi žarko želeo da nestane i da se sve zaboravi.

Neće moći…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti