KON POLUDEO OD BESA: Nestoroviću video ti je svinjarija!

Obavezno pročitajte

Kon o videu Dr.Nestorovića

Epidemiolog i član kriznog štaba dr Predrag Kon kaže po drugi put ekskluzivno za Kurir da je pogledao monitirani snimak koji je podelio njegov dojučerašnji kolega iz kriznog štaba prof. dr Branimir Nestorović na svom Fejsbuk profilu na kome je dr Kona i prof. dr Tiodorovića ismejao, a video čak implicira i da oni sve rade kako bi vakcinisali narod protiv korone i uzeli pare i naziva ga „svinjarijom“!

– Pogledao sam ceo „video“. Svinjarija – kazao je ugledni epidemiolog za Kurir.

Dr Kon je pre ovog rekao za Kurir da postupak Nestorovića govori o njemu i njegovoj duhovitosti.

kon predrag

Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu… Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću… Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću – kazao je dr Kon za Kurir i dodao da „deo sa mrtvačkim glavama nije video da ne može da komentariše“.

Da podsetimo, kontroverzni prof. dr Branimir Nestorovic, pulmolog i donedavni clan kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19, podelio je na svom Fejsbuk profilu montirani snimak kojim se sprda sa svojim dojucerašnjim kolegama iz štaba, epidemiolozima dr Predragom Konom i prof. dr Branislavom Tiodorovicem. Neki su stekli utisak da ih je Nestorovic i indirektno optužio da pokušavaju da zarade novac na vakcinaciji stanovništva od kovida 19!

Prof. Nestorovic za Kurir je juce kroz osmeh objasnio da je sporni snimak na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga, uz njegovo odobrenje, naravno. – Nisam ja napravio snimak. Neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpaticno. Kon kao ona sirena… Ja sam izašao iz te price, a ovo mi je prosto bilo toliko simpaticno. Meni je neko poslao snimak i žena moja kad je videla, kaže: „Daj da stavim to na tvoj profil“. I ja reko: „Stavi, slobodno.“ Verujem da se Bata (Branislav Tiodorovic, prim. nov.) nece naljuti, a Kon, znajuci ga, verovatno hoce malo. Iako, zaista, nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je bio simpatican snimak – ispricao nam je Nestorovic usred njegove ordinacije.

Sourcekurir

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu