KON ODGOVORIO PALMI: Nisam baš toliko strašan!

Obavezno pročitajte

Epidemiolog Predrag Kon odgovorio je lideru Jedinstvene Srbije Draganu Markoviću koji je juče rekao da je počeo da ga se plaši, te mu stavio do znanja da za tim nema potrebe jer „nije toliko strašan“.

– Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko „strašan“ da bi me se plašio… Virus, međutim, zaslužuje respekt… Ma i njega se ne treba plašiti!!! Samo poštovati mere!!! – poručio je Palmi doktor na svom Fejsbuk profilu.

– Doktor, svaka mu čast, ali kad god upalim neki kanal tu je doktor Kon. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu jer su pričali da će kad dođe leto nestati virus zbog visokih temperatura – ocenio je Marković u obraćanju tokom skupštinske sednice i dodao da je počeo da se plaši doktora.

- Advertisement -

On je predložio lekarima, koje najviše u medijima pričaju o koronavirusu, da se manje pojavljuju u javnosti i da ako treba neko da priča da to budu “lekari što leče građane po bolnicama”.Dragan Marković Palma u borbi sa koronom!Pismo Konu: Bacili ste karijeru jer ste deo lažova

– Lekare da zamolim da se malo povuku i da nas psihološki ostave na miru. Ljudi padaju u depresiju. Neću više da gledam da mi drže konferenciju po dva sata i da mi pričaju šta je bilo ove nedelje – naglasio je Marković. Govoreći o poznatom epidemiologu, Marković je imao opasku da “i ime Kon i kovid počinju istim slovom”.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu