1.9 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

Koluvija se prerušavao u POPA i kupovao jeftinu zemlju za Jovanjicu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Informacije do kojih je došla naša medijska kuća su malo je reći frapantne. Portal Slavija info saznaje da je vlasnik Jovanjice Predrag Koluvija, koji je i prvoptuženi u slučaju Jovanjica 1 i Jovanjica 2 jeftinu zemlju za „za imanje Jovanjica“, kupovao na taj način što je lažirao identitet, predstavljao se za svešteno lice i takvim lažnim autoritetom uspevao da od seljaka zemljoposednika izdejstvuje jeftinu cenu za zemlju.

Naši izvori, takođe, tvrde i da je i vladika eparhije sremske Njegovo preosveštenstvo vladika Vasilije upoznat sa ovom informacijom i da se čekaju naredni koraci. Takođe, naši izvori tvrde i da se neće završiti na ovome i da će se ovo do kraje ispitati.

Još jednom je Aleksandar Vučić sa Srpskom naprednom strankom doprineo tome da se ruši ugled crkve i njenih velikodostojnika ovakvim sramnim potezima. Što je najgore, Aleksandar Vučić sa svojim političkim poltronima ruši i ugled srpske države, istorije i tradicije stvaran kroz vekove borbe za slobodu i normalno društvo.

- Advertisement -

Podsetimo, Predrag Koluvija je uhapšeni većinski vlasnik firme „Jovanjica“ na kojoj je otkrivena ogromna plantaža marihuane, poslednjih godina drastično je uvećavao prihode firme.

Koluvija je uhapšen sa falsifikovanom službenom policijskom ispravom i tada je otkriveno da je među plastenicima, u kojima su bili organski proizvodi, nalaze i plastenici puni marihuane!

Dok režimski mediji brane svoj plen, zvanična država dozvoljava da se ugled države i njenih institucija blati, a samo zarad Srpske napredne stranke i njenih članova lopova, švercera, kriminalaca i izdajnika.

- Advertisement -

Zato je važno da svi ustanemo u odbranu države, istorije, tradicije, naše Srpske pravoslavne crkve, našeg naroda i svih njenih institucija, a protiv mafije SNS koja je okupirala državu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: