Koluvija se prerušavao u POPA i kupovao jeftinu zemlju za Jovanjicu!

Obavezno pročitajte

Informacije do kojih je došla naša medijska kuća su malo je reći frapantne. Portal Slavija info saznaje da je vlasnik Jovanjice Predrag Koluvija, koji je i prvoptuženi u slučaju Jovanjica 1 i Jovanjica 2 jeftinu zemlju za „za imanje Jovanjica“, kupovao na taj način što je lažirao identitet, predstavljao se za svešteno lice i takvim lažnim autoritetom uspevao da od seljaka zemljoposednika izdejstvuje jeftinu cenu za zemlju.

Naši izvori, takođe, tvrde i da je i vladika eparhije sremske Njegovo preosveštenstvo vladika Vasilije upoznat sa ovom informacijom i da se čekaju naredni koraci. Takođe, naši izvori tvrde i da se neće završiti na ovome i da će se ovo do kraje ispitati.

Još jednom je Aleksandar Vučić sa Srpskom naprednom strankom doprineo tome da se ruši ugled crkve i njenih velikodostojnika ovakvim sramnim potezima. Što je najgore, Aleksandar Vučić sa svojim političkim poltronima ruši i ugled srpske države, istorije i tradicije stvaran kroz vekove borbe za slobodu i normalno društvo.

Podsetimo, Predrag Koluvija je uhapšeni većinski vlasnik firme „Jovanjica“ na kojoj je otkrivena ogromna plantaža marihuane, poslednjih godina drastično je uvećavao prihode firme.

Koluvija je uhapšen sa falsifikovanom službenom policijskom ispravom i tada je otkriveno da je među plastenicima, u kojima su bili organski proizvodi, nalaze i plastenici puni marihuane!

Dok režimski mediji brane svoj plen, zvanična država dozvoljava da se ugled države i njenih institucija blati, a samo zarad Srpske napredne stranke i njenih članova lopova, švercera, kriminalaca i izdajnika.

Zato je važno da svi ustanemo u odbranu države, istorije, tradicije, naše Srpske pravoslavne crkve, našeg naroda i svih njenih institucija, a protiv mafije SNS koja je okupirala državu.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu