KOKEZA BLISTA: Đilas i Obradović hoće da unište srpski fudbal!

Obavezno pročitajte

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza se oglasio drugi put u nekoliko dana, a sada se obrušio na, gle čuda, lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kao i na Boška Obradovića, koji su komentarisali njegove izjave i pružili podršku Nemanji Vidiću.

Kokeza je tako posle očajnih rezultata reprezentacije, neodlaska na Evropsko prvenstvo, lošeg stanja u FSS našao krivca, pa je po ustaljenom naprednjačkom protokolu, prst uperio u Dragana Đilasa.

– Zaludni Boško Obradović i Dragan Đilas, u narodu poznati kao propali političari koji više nemaju glas i podršku ni kod svojih najbližih, izražavaju sada zabrinutost i za srpski fudbal – naveo je Kokeza u izjavi koju je dostavio Tanjugu.

- Advertisement -

Kokeza je naveo da su u Srbiji „poznati lik i delo Dragana Đilasa, čoveka koji je opustošio gradsku kasu u vremenu kada je bio gradonačelnik Beograda“.

– Sada je targetirao kasu Fudbalskog saveza Srbije i obeležio je kao novi plen. Za razliku od Đilasa koji je zadužio Beograd i iza sebe ostavio pustoš, ja s ponosom mogu da kažem da kasa FSS nikad nije bila punija, istovremeno želim da mu poručim da u fudbalskoj Srbiji nećemo dozvoliti da svoje ruke zavuče u kasu Fudbalskog saveza.

A nakon Đilasa, Kokeza se obrušio i na Boška Obradovića…

– Nasilje i primitivizam su ogledalo njegovih postupaka, upadi u javne institucije, u zgradu RTS-a, kao i fizički napadi u Skupštini. Radi se o čoveku kome definitivno ništa nije sveto. I takvi ljudi sada zarad ličnih interesa vređaju i omalovažavaju sve i svakoga, s jasnom namerom da u njihovom maniru uređuju stvari i u srpskom fudbalu. Jednostavno, to neće moći, jer takvi kao oni su bili, jesu i biće ubedljiva manjina u Srbiji – poručio je Kokeza.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu