20.8 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

SRPSKI LEKAR ZAGRMEO: Koga mažete govnima po glavi? Srbija mora na ulicu, BRAĆO I SESTRE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Dugo me nema, ali ali na ovo traženje poligrafa od strane Dragana Markovića moram da reagujem. Neće moći, nećem moći, jer decu niko ne sme da dira. Poligraf nije sudski dokaz“, istakao je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić povodom optužbi na račun lidera Jedinstvene Srbije za podvođenje devojčica, devojaka i žena.

– Do kada ste mislili da nas mažete g… po glavi?! Srbija mora na ulicu! Mnogo kasnimo, sestre i braćo – bio je rezigniran Panić.

Da podsetimo, afera „Palma“ je otvorena u ponedeljak, kada su na konferenciji za medije potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić na površinu isplivale jezive i do sada nepoznate stvari.

- Advertisement -

Naime, Tepić je prilikom svog obraćanja pustila svedočenje čoveka koji je radio u hotelu „Alfa“ u Končarevu, u koji su, kako je naveo, podvođene devojke i žene, ali i devojčice starosti između 15 i 18 godina.

Ni dva dana posle toga nije reagovala Zagorka Dolovac, republički javni tužilac, iako bi po dužnosti morala da se oglasi. Nakon svih detalja Više tužilaštvo u Jagodini otvorilo je predmet u tom slučaju i kreće u prikupljanje svih potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka. Međutim, mnogi pravnici su se pobunili protiv toga, smatrajući da istraga u Jagodini, gde se za sve pita Dragan Marković Palma, nikako ne može da bude nepristrasna.

Napomenimo i to, posle optužbi se oglasio i Dragan Marković Palma, ističući da sve što je izrečeno na njegov račun nije istina, pa je odmah predložio da Marinika Tepić, zaštićeni svedok i on idu na poligraf. Takođe je naveo da će Mariniku Tepić tužiti 400 žena iz Jagodine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti