6.9 C
Belgrade
petak, 15 oktobra, 2021

Kod Apatina bačena bomba na porodičnu kuću!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U Svilojevu je sinoć bačena bomba na kuću porodice Preradović koja se bavi mlekarstvom. Svi članovi porodice su u strahu, meštani mirnog sela u šoku, jer se ne pamti da se ovako nešto desilo u ovom mestu nadomak Apatina. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

U dvorište porodične kuće porodice Preradović u Svilojevu, u čijem se sklopu nalazi Eko-mlekara sinoć je bačena bomba. Od siline eksplozije oštećena su stakla na vratima i prozorima, geleri su izbušili kamion, a na sreću niko od ukućana nije nastradao, kaže Vlatko Preradović.

„Otac i majka su jedva ostali živi od stresa koji smo pretpreli, jer sa njima i svojom porodicom živim u istom domaćinstvu. Kuća i mlekara su spojeni. Hitna pomoć im je svima ukazala pomoć, jer su bili u potpunom šoku, a eksplozija je bila baš glasna, osetili smo jak potres, užas, ne znam šta da kažem“, priča Vlatko Preradović za RTV.

- Advertisement -

„Jedva sam osposobio kamion da mogu voziti mleko, jer ako ne vozim mleko mogu samo da zatvorim firmu, jer nemam sa čime da radim, a od toga svi živimo. Nama je uništena egzistencija, uništena nam je naša psiha, imamo strah…šta da kažem…“

Vlatko dodaje da su policiji ranije prijavili da su dobijali anonimne pretnje i ističe da je noćas pukom srećom ostao živ.

„Pre nego što je bačena bomba, mislim da je kašikara, otišao sam u drugu prostoriju, a tada sam čuo jak prasak, svi smo se jako potresli“

- Advertisement -

Porodica Preradović godinama se bavi otkupom mleka i proizvodnjom sira i drugih mlečnih proizvoda. Policija se i sinoć nalazila ispred njihove kuće i radila intenzivno na rasvetljavanju motiva i pronalaženju napadača.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti