16.9 C
Belgrade
nedelja, 17 oktobra, 2021

KO ĆE USRANOM PSIHOPATI VUČIĆU SKLOPITI OČI? Dan pre svitanja!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Dan pre svitanja

Milovan Brkić

Samoća je, kažu, najbliži rod smrti.

- Advertisement -

Šizofreni psihopata Aleksandar Vučić je izolovan. Nema više mame Merkel, ni Kurca, ni Makrona, ne javlja se na pozive brat Si Đinping, a na njegov vapaj sa Brda kod Kranja da će od brata Putina tražiti povlašćenu cenu gasa, da se gladni građani ne zalede, portparol kremlja Dmitrij Peskov je izjavio da predsednik Putin nema vremena za razgovor sa gospodinom Vučićem. Nije želeo ni da primi njegovu čestitku za rođendan.

Da nabrojimo: ostavio ga je Toni Bler i njegova kancelarija, nema komunikacije više sa Aleksnadrom Babakovim, odlazi sultan Erdogan, sa gospodinom Đukanovićem je na ratnoj nozi, nema novca da mu vrati dugove. Met Palmer je daleko, Hašim Tači je u zatvoru.

Ostavljen na vetrometini, šizofreni diktator pokušava da se održi na vlasti izmišljajući stalne napade na njega, atentate, državne udare, napade na članove njegove porodice.

- Advertisement -

Sve je već viđeno. Došlo doba da se ide groba.

Više nema ko da ga potapše po ramenu. Nema briselskih komesara. Novi čovek Stejt Departmenta Gabrijel Eskobar se ne javlja Vučiću. On je na strani kosovskih Albanaca, to ne krije, isto su tako mislili i svi njegovi prethodnici, ali su veličali Vučićeve zločine. Eskobar je jasan, ne ruga se građanima Srbije.

Poslednjih dana, uoči svoje “smrti“, kada su ruske jedinice bile dvesta metara od njegovog bunkera, Hitler je izjavio da nemački narod njega nije zaslužio! I bi kraj njegove vladavine.

Guvernerka Jorgovanka Tabaković je izgovorila iste reči, umesto Vučića. “Često se pitam Aleksandre, da li je srpski narod tebe dostojan“!

Iza Hitlera je ostala razorena Nemačka. Iza Vučića satrvena Srbija. Podaci koje objavljujemo u ovom broju pokazuju samrtnu sliku Srbije. Teško je sve to pročitati na jednom mestu. Zaboli glava.

Hitlera su pokušali da ubiju njegovi saradnici, a ne nemački građani. Saradnici su znali da je Hitler lud i da će zgaziti Nemačku.

Šizofrena protuva Vučić shvata da je gotov. On se kurobeca. Za svoju Smrt, na koju je osuđen, on ne može da optuži građane. Na njih je već pljunula Jorgovanka Tabaković.

On sada mora da za smrt koju očekuje, na ovaj ili onaj način, optuži najbliže saradnike, verujući da će tako u istoriji ostati kao mučenik, koga su smakli izdajnici.On traži svog admirala Kanarisa.

Za svog Judu je tipovao Nebojšu Stefanovića, ministra odbrane, bivšeg šefa policije. Ali Neša ne želi da prihvati odgovornost za smrt koju očekuje Vučić. Vođini sledbenici su sluđeni. Kako to Neša neće da prizna da je Juda.

Načelnik odeljenja za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije, Tomislav Radovanović, prema izveštaju srpske tajne službe, primio je mito od deset miliona evra od jedne američke kompanije, preko posrednika, rođenog brata Ane Brnabić, kako bi u saradnji sa ministrom policije Aleksandrom Vulinom optužio ministra odbrane Stefanovića da je vođa i organizator zaverenika koji pokušavaju da svrgnu sa vlasti psihopatu Aleksandra Vučića. Iz razloga jer je ta kompanija tajno sklopila ugovor sa Vučićem preko firme rođenog brata Ane Brnabić za otkup i distribuciju naoružanja iz namenske industrije pogona za proizvodnju vojne opreme „Krušik“ Valjevo.

Vučić na sve pozive svojih bivših zaštitnika da podnese ostavku, ne želi za to ni da čuje.

On zna šta su on i njegov brat Andrej učinili građanima Srbije.

Iza njih ostaje mnogo ubistava građana, prijatelja, stranačkih kolega. Iza njih ostaje more krvi. Opljačkani fondovi, banke, bolnice, škole… Na svoje račune stavili su milijarde opljačkanih para, sklopili su stotine ugovora kojima rasprodaju imovinu, kompanije zemljište, vodu, reke…

Izvan života u verziji njegove Velike propagande laži, Srbija je na kolenima. On ne vidi gladnu decu, prazne njive, napuštena sela, bolnice koje liče na klanice.

Stotine onih kojima je Vučić natrpao u džepove milione dolara i evra voleli bih da on ne postoji. Kao nezgodan svedok. Na to ga je opomenula i mama Merkel, a njena družbenica Ursula fon der Lajen je prigovorila Vučiću da će mnoge, pa i njega, ubiti njegov dugački jezik.

Kada je Kum naredio da se ubije jedan njegov saradnik, on se pravda da ništa nije rekao. “Da on to zna, ali se mnogo priča o tebi“ – odgovorili su mu pre stavljanja svilenog gajtana.

Ko će usranom Vučiću sklopiti oči.

- Advertisement -
SourceTabloid
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti