KNEŽEVIĆ: Uperili su cev u moju majku, polomili sliku pokojnog oca i demolirali kuću

Obavezno pročitajte

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da je policija čekala da on i njegov brat Mirko otputuju za Beograd kako bi pretresli njihovu porodičnu kuću.

On je na konferenciji za novinare u Podgorici kazao da je sudija za istrage Osnovnog suda Miladin Pejović još 28. januara izdao nalog za pretres porodične kuće Kneževića.

- Advertisement -

„Tri dana su znali da postoji naredba i mogli su da je pretresu kada smo kod kuće brat i ja. Čekali su da odemo u Beograd i organizovali akciju na ženu od 69 godina“, rekao je Knežević, prenele su „Vijesti“.

On je kazao da je njegov brat Mirko u Beogradu i da dolazi sutra uveče u Podgoricu.

„Moj brat nije uradio ništa protiv zakona ove države. Želeli smo da ovom pres-konferencijom kažemo da je ovo bila demonstracija sile represivnog rezultata. Moj brat je mesecima pod merama tajnog nadzora“, tvrdi Knežević.

Kazao je da je policija u 5.20 ujutru upala u porodičnu kuću, ne dozvolivši njegovoj majci da im otvori vrata.

„Brutalno su upali u kuću i uperili cevi u ženu od 69 godina. To im je bilo malo, pa su, demolirajući kuću, polomili fotografiju mog pokojnog oca, što je moju majku dodatno revoltiralo“, kazao je Knežević.

Rekao je da je „policiji to bilo malo pa su ženi od 69 godina stavili lisice na ruke i spustili je u čuvenu betonjerku“.

Poslanik DF-a je kazao i da je policija tokom pretresa njegove porodične kuće pronašla dva telefona stara 15 godina, oduzela sablju koju je dobio na poklon i risiver sa video-nadzorom.

„Risiver su uzeli verovatno da obrišu video-snimke“, rekao je Knežević.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu