Knežević: POČELA DRUGA FAZA STEZANJA OBRUČA OKO MILA: On politički ne može da preživi

Obavezno pročitajte

U toku je druga faza stezanja obruča oko Mila Đukanovića, koju on politički teško može da preživi. Više obavještajnih službi je na tragu njegovim računima u inostranstvu, a otkrivena su i imena lica na koja se oni vode.

Ovo je nova tvrdnja predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića koju prenosi  crnogorski portal Borba.

- Advertisement -

„Čeka se politički momenat za objavljivanje, mnogi računi su mu locirani u inostranstvu. Objaviću na čijim računima Milo Đukanović drži pare, jer imam te podatke. Moramo biti racionalni i učinkoviti, da demontiramo njegov režim“, kazao je Knežević.

On dodaje da su ovo sudbonosni dani za Crnu Goru i Crnogorski narod.

„Milo neće ići dalje u napadima na Crkvu, čekaće da se strasti smire. Neće više zaoštravati stvari sa Crkvom, ali Crkva treba da zaoštri s Milom, jer idu izbori. Ne smiju da se pasiviziraju, jer Milu je bitno da je Zakon usvojen i zato mu se ne žuri. Ako Crkva utihne, znaće se da postoji nešto iza kulisa“, smatra on.

Specijalno državno tužilaštvo je ranije protiv Kneževića  podiglo optužnicu kojom ga tereti za organizovanje kriminalne grupe i pranje novca.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu