KISIĆEVA: Zauvek ćemo nositi maske

10
11647

Kisić o maskama

Dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktorke Batuta rekla je jutros, odgovarajući na pitanje dokle ćemo nositi maske i dokle će važiti aktuelne mere, da je ono što ona govori veoma nepopularno.

– Dokle? Pa do daljeg! Ja sam svesna da je ono što ja govorim veoma nepopularno… Noćni klubovi su legla zaraze… – rekla je dr Kisić Tepavčević gostujući jutros na TV Pink uz napomenu da čim se malo opustimo brojke počinju da rastu.

– Ja sam kao student i na specijalizaciji gledala fotografije iz 1918, iz vremena španske groznice, gde ljudi na tribinama gledaju utakmicu i nose maske, još tada… – rekla je ona napominjući da je maska stara i dobro poznata mera.

Ona je dodala jeste i da ovakvu aktivnost virusa još nije videla da leto i temperature na njega ne utiču iako je očekivano drugačije.

kisić,

– Leto je sezona crevnih a ne virusnih infekcija, sezona trovanja hranom, ovo je vrlo neuobičajeno da se jedan respiratorni virus ovako ponaša usred leta – pojasnila je ona.

Ona je dodala da je u ljudskoj prirodi da budemo sebični da mislimo da je kod nas najgore i da je nama najteže, ali nije tako. Maske moramo da nosimo do daljeg jer se pokazalo, ma šta ko mislio da su maske i distanca samo nešto tek tako do vakcine, da s pokazalo da je to najbolja mera i najbolja preventiva.

10 COMMENTS

  1. vama treba usrana motka bagro jedna odvratna, treba narod da vam se najebe majke za sva vremena ološi odvratni. Nosi ti masku budaletino bosanska ako hoćeš do kraja života. Idioti oni jedni nenormalni.

  2. Gde je rekla “ zauvek“ ?? Pojedinim novinarima treba oduzeti dozvolu da se bave novinarstvom i to zauvek, zbog pogresnog tumacenja i iznosenja u javnost neistina..

  3. Pa da svi se hvataju spanskog gripa… Klasika kako zaplasiti hipohonder naciju it drzati ih u konstantnom straku do je realnost malo drugacija nego sto pricaju. A kolicina oprecnih izjava i nebuloza ukazuje na to kolo su „strucni“

  4. Rekla je do daljnjeg. Iako mi baš i nije na listi omiljenih faca na TV, ovaj put joj „novinari“ umeću reči u usta! Gluposti!

Ostavite komentar