19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

GOSPODŽA SE ZABUNILA: Kisić doživela neviđen blam, cela Srbija se smeje (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naime, uz pohvale predsedniku Srbije Aleskandru Vučiću zbog toga što je, kako kaže, inicijator podizanja spomenika, Kisić Tepavčević je rekla da je u pitanju “odavljanje” počasti rodonačelniku loze Nemanjića. Međutim, tu nije bio kraj lapsusima ministarke Tepavčević.

Incijator za ovaj spomenik i za odavljanje počasti ovako našem velikom pretku je naš predsednik Aleksandar Vučić. Verovatno je to razlog… “, nije stigla da završi Kisić Tepavčević, kad ju je prekinuo lider radikala Vojislav Šešelj:

Kako reče, svom velikom pretku?

- Advertisement -

Veliki pretek, naš veliki pretek”, odgovorila mu je ona.

Podsetimo, predsednik Srpske radikalne stranke napao je u više navrata verbalno napadao ministarku Kisić Tepavčević u emisiji “Hit Tvit”, koja se prethodne večeri emitovala na televiziji Pink.

Tokom emisije došlo je i do rasprave oko obavezne vakcinacije protiv koronavirusa, kada je Šešelj postavio pitanje o ljudskim slobodama.

- Advertisement -

Kada je dr Kisić Tepavčević rekla da je ozbiljna pretnja po sve nas “ukoliko neko ponašanjem, činjenjem ili nečinjenjem, narušava bezbednost drugih ljudi”, usledila je reakcija lidera SRS.

Ne može to”, prekinuo je Šešelj i nastavio: “Možete da ih izolujete iz specifičnog društvenog miljea i da im kažete da im je zabranjeno da uđu ovde ako nisu vakcinisani, a da nekog prinudno vakcinišete, možete samo decu. Kada je odrasla jedinka u pitanju, ne može mu se pod pretnjom sankcija to naložiti, izuzev sankcijom otpuštanja sa radnog mesta”.

“Gospodine Šešelj, dozvolite da se vi ne razumete…”, pokušala je da odgovori Kisić, ali ju je Šešelj ponovo prekinuo: “Ja se razumem. Ja sam sam najcenjeniji svetski profesor ustavnog prava i političkog sistema.”

- Advertisement -
Sourcednevno.rs
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti