9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

Kinez priznao da je putnice beogradskih autobusa udarao čekićem jer mu je bilo vruće

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kineski državljanin W. X. (41) priznao je na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu da je u subotu čekićem udario tri žene u autobusima gradskog prevoza na liniji 37.

Tužilaštvo je nakon toga od suda zatražilo da se kinezu odredi pritvor.W. X. se na saslušanju branio da je to uradio „zbog vrućine i jer ga stalno neko prati“, a zbog ovakve odbrane tužilaštvo namerava da naloži njegovo prihijatrijsko veštačenje.Pritvor je predložen zbog opasnosti od bekstva, jer osumnjičeni nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.Njegovog maloletnog sina koji je bio sa njim prilikom izvršenja krivičnog dela preuzeli su Uprava za strance i Centar za socijalni rad.W. X. se tereti za nasilničko ponašanje.

Kinez priznao da je putnice beogradskih autobusa tukao čekićem jer mu je bilo vruće

On se sumnjiči da je u subotu najpre u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici udario čekićem nekoliko puta dve žene u glavu iz čista mira, a potom da je u drugom autobusu na istoj liniji još jednu ženu udario čekićem u glavu. Jedan od putnika je uspeo da mu otme čekić, a on je potom pobegao.Brzom intervencijom policije on i njegov sin pronađeni su u Požeškoj ulici na autobuskoj okretnici, gde je osumnjičeni i uhapšen.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti