15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

KINESKI RADNICI ZIĐINA NAPALI SRBINA: Tukli ga rukama i nogama! Ovo je okupacija!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Za nedavni incident na Starici kod Majdanpeka na kojoj građani i aktivisti pokušavaju da zaustave miniranje, kompanija Ziđin Koper tvrdi da je isprovociran od strane, kako navode, agresivnih aktivista nevladnih organizacija. Nenad Miladinović, jedan od dvojice povređenih aktivista u tom incidentu, ispričao je za N1 da su na planinu Starica izašli jer su mašine kineske kompanije nastavile da kopaju uprkos dogovoru o obustavi radova.

Kako Miladinović tvrdi, nakon što je zadobio nekoliko udaraca od strane kineskih radnika tokom polemike, pretrpeo je ubrzo jedan još agresivniji napad prilikom povratka u kamp.

- Advertisement -

„Onda je za mnom krenuo taj njihov šef kineski i isto počeo da mi se unosi u lice, kao što se i mom prijatelju aktivisti unosio u lice. Unosio se i drao se, a ovi drugi radnici, kineski – troje ih je bilo – okružili su me opet i ja sam njega probao rukom da odgurnem od sebe, a oni su nastavili da me udaraju pesnicama.

E, tad je već bila mnogo veća opasnost, mnogo su više, agresivnije krenuli da me tuku. Ja sam tu padao po onom kamenju, prevrtao sam se, borio sam se… Probao sam samo da odgurnem bilo koga ko mi priđe, samo sam se branio time što sam pokušao da ih odgurnem od sebe. Oni su sa svih strana na mene navaljivali. Udarali su me i nogama i rukama“, navodi za N1.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. A druze zasto ides sam. Ako si spreman da im se fizicki suptrotstavis napravi to tako da si u prednosi. Ne moram te uciti kako se to radi.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: