Kevin Panter debituje protiv Bajerna

Obavezno pročitajte

Stigao je u petak, priliku za debi u ABA ligi propustio usled neodlaska ekipe u Podgoricu na megdan Budućnosti, ali Kevin Panter će biti u sastavu Crvene zvezde već za prvu narednu utakmicu, u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni protiv Bajerna.

Amerikanac koji se najbolje snalazi na poziciji pleja i(li) beka trebalo bi da rastereti Lorenza Brauna i Filipa Čovića u organizaciji igre, a da će se „skinuti“ potvrdio je trener srpskog i regionalnog prvaka, Dragan Šakota.
„Naravno, zato smo ga doveli. Planiramo je da bude u timu u četvrtak“, precizirao je iskusni strateg.

- Advertisement -

Jedina je dilema za koliko minuta je Kevin Panter spreman, pošto je u Olimpijakosu pao u drugi plan, pa poslednjih meseci skoro da nije ni igrao.

Ne znam tačno koliko je utakmica propustio Panter, međutim, s obzirom na to da Olimpijakos igra samo Evroligu, verovatno je malo izgubio takmičarski osećaj. Potrudićemo se da ga u hodu vratimo u optimalno stanje kako bi mogao a pomogne timu“, pojasnio je Dragan Šakota. Crveno-beli posle dve vezane pobede, nad Olimpijakosom i Zenitom, imaju učinak od sedam pobeda i devet poraza i konkurišu za plasman u TOP osam.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu