KEBARA U EKSTAZI: Aplauz za voljenog Tita, LUD! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Da kult ličnost u Srbiji nije zamro, te da poslanici u Skupštini nisu predstavnici građana, već oruđe u rukama Aleksandra Vučića, svedoči i aplauz koji je dobio u najvišem zakonodavnom telu u kojem je govorio kako bi im, navodno, predstavio rezultate pregovora sa predstavnicima privremenih vlasti u Prištini. Posebno se izdvojio jedan čovek, koji sa pravom može da dostojno nasledi dežurnog Vučićevog tapšača, Marka Đurića.

Radi se o mladom naprednjačkom lavu, Luki Kebari.


Da je Josip Broz Tito živ, garantovano bi bio ljubomoran na Vučića, jer on nikada tokom svoje 35-ogodišnje vladavine nije dobio aplauz kao naprednjački vođa.

- Advertisement -

Takođe, ne bi mogao ni da se pohvali određenim poslanikom u skupštini koji bi mu pokazao posebno divljenje u odnosu na druge.

Kako je Marko Đurić sprečen ambasadorskim obavezama u Vašingtonu, a uvereni smo da kipti od besa zbog toga, u slobodan prostor je uleteo mladi Luka Kebara.

Kako se može videti na snimku, Kebara (u svetloplavom odelu), pokazao je zavidan nivo i brzinu tapšanja. Nažalost, nismo u stanju da procenimo koliko aplauza u sekundi je Kebara poslao svom voljenom idolu, ali je bilo očigledno da je u svojevrsnom transu i ekstazi.

Zna mladi satrap naprednjak da je to siguran put na više stranačke i državne funkcije, a sigurno je da Vučić neće ostati dužan mlađanom Kebari za ljubav i divljenje.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu