10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

BAKINGEMSKA PALATA: Odbija da kaže da li će se kraljica vakcinisati: TO JE PRIVATNO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vakcinacija protiv korona virusa… Za običan narod je poželjna i na korak da bude obavezna, a za elitu koja vlada svetom je: za slikanje, uz špric bez igle, prazan ili sa kapicom koja se ne skida tokom vakcinacije ili se igla potpuno prekrije prstima da se ne vidi pred kamerama da li je ima, a može i da se odbije pod izgovorm „to je privatno“. A kraljica?

Nije ni čudo što su Englezi posle ovoliko vekova počeli da zvižde kraljevskoj porodici i proglašavaju ih parazitima i licemerima, a do skoro su ih slepo obožavali, kad je kraljica Elizabeta do nedavno reklamiarala vakcinu na sva zvona i čak puštala u medije priču da će ona prva da se vakciniše.

kraljica,

Sada, kada je Fajzerova vakcina spremna za nju kao rizičnu grupu i njenog supruga, Bekingemska palata je izdala saopštenje zbog svakodnevnohg insistiranja domaćih i svetskih medija da saznaju: Da li će kraljica zaista da primi Fajzerovu vakcinu i to pre kamerama, kako je najavljivano? Odgovor je bio surovo kratak: To je privatno. U prevodu: „Šta te briga sirotinjo“, koja porezima izdržavaš kraljevsku porodicu da živi na luksuznoj nozi i tokom ekonomske krize izazvane korona merama.

- Advertisement -

Službenik za odnose s javnošću iz Bakigemske palate rekao je nemačkoj novinskoj agenciji DPA da palata neće davati nikakve izjave o vakcinisanju kraljevske porodice.

Kraljica je božićne praznike provela sa suprugom, 99-godišnjim princom Filipom u dvorcu Vindzor zapadno od Londona, bez ostalih članova kraljevske porodice.

U potpunoj suprotnosti sa britanskom kraljevskom kućom, danska kraljica Margareta Druga primila je vakcinu javno i to u novogodišnjoj noći, a drugu dozu vakcine će dobiti za oko tri nedelje.

- Advertisement -

Britanska vlada je objavila da su milioni ljudi na Ostrvu već vakcinisani protiv koronavirusa, vakcinom Fajzer.

Vakcinacija sa drugom odobrenom vakcinom koju proizvodi AstraZeneka počinje sledeće nedelje.

Nova vakcina stiže u trenutku kada je uprava za javno zdravstvo Engleske saopštila da je zemlja suočena sa zarazom bez presedana, a zvaničnici iz Velsa, Škotske i sa juga Engleske izrazili zabrinutost zbog preopterećenosti zdravstvenog sistema.

Takođe, britanska vlada je ranije odlučila da sve osnovne škole u Londonu zatvori tokom naredne dve nedelje kako bi sprečila širenje novog visokozaraznog soja koronavirusa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti