15.3 C
Belgrade
utorak, 27 septembra, 2022

KARTEL POČEO DA SE RASPADA: Željko Mitrović duguje pare Velji Nevolji! Kreću optužbe! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Kada brod tone, najbolje će ga braniti oni koji su na njemu, a ne znaju da plivaju”, govori stara poslovica. Tako je isto i sa vlašću. Kada vlast krene da se kruni i rasipa, najbolje je brane oni koji ništa ne bi mogli da urade da nije bilo iste. Samo, nekada se zaigraju pa udare jedni na druge želeći da predstave sebe kao veće branitelje i veće patriote.

Ovoga puta, zaigrali su se oni koji i imaju najviše resursa za igru; Željko Mitrović i Baka Prase. Prvi je javnosti poznat kao otac Aleksandra Mitrovića, čoveka koji je ubio automobilom Andreu Bojanić, a drugi je javnosti poznat kao sin sveštenika Nenada Ilića. Uprkos tome što mu je otac sveštenik, tračevi govore da Baka Prase i ne živi baš moralnim i hrišćanskim životom.

- Advertisement -

Sinoć su se, kao što i to svaki dokoličar radi pokačili na društvenim mrežama i krenuli sa ucenama i pretnjama. Ko je kome nudio, ko je koga pokrao, ko je kome šta rekao — kako to tradicija našeg naroda i nalaže.

A onda je Željko Mitrović zapretio filmom, kako on to obično i uradi. Ozbiljna dokumentaristika. Baka Prase mu nije oprostio, objavio je snimak i optužio Mitrovića za saradnju sa Veljkom Belivukom i da mu duguje pare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti