KARLEUŠA PRETI UREDNIKU INFORMERA: Na*ebaćeš, završićeš u rupi, i ti i tvoja deca

Obavezno pročitajte

Pevačica koja je protiv Vučićevića podnela krivičnu prijavu zbog pisanja Informera o takozvanoj „porno aferi“ najpre je od sudije drsko zatražila da novo suđenje „kako zna i ume“ zakaže pre kraja januara (!?!), a njen advokat Luka Ateljević čak je u jednom trenutku počeo da prevrće po sudijskoj beležnici i da sam traži ‘slobodan datum’!?!

Pošto je opomenuta zbog neprimerenog ponašanja, Karleuša je vidno nervozna još u sudnici pokušala da isprovocira našeg glavnog urednika, a jezive pretnje ubistvom uputila mu je u hodniku ispred sudnice.

– Pred više svedoka, mojim advokatima, ali i drugim strankama koje su bile u sudu, Karleuša mi je doslovce rekla: ‘Najebaćeš! Završićeš u rupi i ti i tvoja deca i tvoja kopilad’! Vikala je i da sam ološ i u krajnje negativnom kontekstu je spominjala moju pokojnu majku. Njen advokat je u jednom trenutku pokušao i fizički da nasrne na mene, unosio mi se u lice, a pred pripadnicima sudskog obezbeđenja mi je psovao majku!?! – kaže Dragan J. Vučićević koji najavljuje da će advokati Informera zbog ovog napada u sudu podneti krivičnu prijavu protiv Karleuše i njenog advokata Ateljevića.

– Jelena Karleuša, izgleda, misli da je iznad svakog zakona u Srbiji. Žena sebi daje za pravo da mi usred suda otvoreno preti ubistvom. I meni i mojoj deci. E, za to će morati da odgovara! – poručuje glavni urednik Informera.

- Advertisement -

Jelena Karleuša u krivičnoj prijavi koji je podnela protiv Dragana J. Vučićevića traži da on bude osuđen na zatvorsku kaznu zbog toga što je Informer bez saglasnosti objavio njene ‘privatne snimke’!?!

Ovim je Karleuša posredno priznala da kompromitujući snimci koji su objavljeni u Informeru i brojnim drugim medijima jesu autentični pošto ih ona sama definiše kao ‘privatne snimke’.

Karleuša je, inače, danas odmah posle suđenja i napada na našeg urednika na svom Instagram nalogu objavila da je Vučićević napao nju i njenog advokata!?!

– To je vrhunac drskosti i najgoreg bezobrazluka. Ona mene napadne, ona zapreti ubistvom i meni i mojoj deci, a onda na Instagramu glumata nekakvu žrtvu!? Da nije strašno bilo bi smešno – kaže Dragan J. Vučićević.

Jelena Kareluša nije odgovarala na pozive novinara Informera.

Sourceinformer

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu