10.6 C
Belgrade
петак, 3 априла, 2020

KARLEUŠA PRETI UREDNIKU INFORMERA: Na*ebaćeš, završićeš u rupi, i ti i tvoja deca

Obavezno pročitajte

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako bi...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih zemalja.

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...

Pevačica koja je protiv Vučićevića podnela krivičnu prijavu zbog pisanja Informera o takozvanoj „porno aferi“ najpre je od sudije drsko zatražila da novo suđenje „kako zna i ume“ zakaže pre kraja januara (!?!), a njen advokat Luka Ateljević čak je u jednom trenutku počeo da prevrće po sudijskoj beležnici i da sam traži ‘slobodan datum’!?!

Pošto je opomenuta zbog neprimerenog ponašanja, Karleuša je vidno nervozna još u sudnici pokušala da isprovocira našeg glavnog urednika, a jezive pretnje ubistvom uputila mu je u hodniku ispred sudnice.

– Pred više svedoka, mojim advokatima, ali i drugim strankama koje su bile u sudu, Karleuša mi je doslovce rekla: ‘Najebaćeš! Završićeš u rupi i ti i tvoja deca i tvoja kopilad’! Vikala je i da sam ološ i u krajnje negativnom kontekstu je spominjala moju pokojnu majku. Njen advokat je u jednom trenutku pokušao i fizički da nasrne na mene, unosio mi se u lice, a pred pripadnicima sudskog obezbeđenja mi je psovao majku!?! – kaže Dragan J. Vučićević koji najavljuje da će advokati Informera zbog ovog napada u sudu podneti krivičnu prijavu protiv Karleuše i njenog advokata Ateljevića.

– Jelena Karleuša, izgleda, misli da je iznad svakog zakona u Srbiji. Žena sebi daje za pravo da mi usred suda otvoreno preti ubistvom. I meni i mojoj deci. E, za to će morati da odgovara! – poručuje glavni urednik Informera.

Jelena Karleuša u krivičnoj prijavi koji je podnela protiv Dragana J. Vučićevića traži da on bude osuđen na zatvorsku kaznu zbog toga što je Informer bez saglasnosti objavio njene ‘privatne snimke’!?!

Ovim je Karleuša posredno priznala da kompromitujući snimci koji su objavljeni u Informeru i brojnim drugim medijima jesu autentični pošto ih ona sama definiše kao ‘privatne snimke’.

Karleuša je, inače, danas odmah posle suđenja i napada na našeg urednika na svom Instagram nalogu objavila da je Vučićević napao nju i njenog advokata!?!

– To je vrhunac drskosti i najgoreg bezobrazluka. Ona mene napadne, ona zapreti ubistvom i meni i mojoj deci, a onda na Instagramu glumata nekakvu žrtvu!? Da nije strašno bilo bi smešno – kaže Dragan J. Vučićević.

Jelena Kareluša nije odgovarala na pozive novinara Informera.

- Advertisement -
Sourceinformer

još članaka

Ostavite komentar

- Advertisement -
loading...

Najnovije vesti

MUNJEVITA AKCIJA RUSIJE: Likvidirane dve terorističke ćelije DAEŠ-a

Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB) sprečila je terorističke napade u Stavropolju i Hanti-Mansijskom autonomnom okrugu – prekinuta je aktivnost konspirativnih ćelija DAEŠ-a.

MOLBA PATRIJARHU SRPSKOM: Odbranite pravo svoje pastve na Liturgiju

Molimo Vas da zahtevate od državnih vlasti da se vremenski okvir ograničenja slobode kretanja prilagodi pravu pravoslavnih vernika da učestvuju na Svetim...

VUČIĆ: Nije sadizam, nećete moći ni u prodavnicu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da uvede i 24-očasovni policijski čas, ako stručnjaci to budu tražili i kazali da je to jedina moguća mera.

MASAKR: Srbin poginuo igrajući ruski rulet, nastao haos

Srbin D.S. (45) stradao je igrajući ruski rulet u kući bivšeg kolumbijskog vođe gerilaca u gradiću Gvamal, pišu mediji.

BOŠKO OBRADOVIĆ: Evo šta bi bio zadatak eventualne prelazne vlade

U ovoj prelaznoj, tehničkoj vladi stručnjaka ne bi bio niko od lidera ni vlasti ni opozicije. U tekstu koji sledi narodni...