KARAMBOL PRED PLjEVLjIMA

Obavezno pročitajte


Kako nezvanično saznajemo kod kafane Vetrenjača koja se nalazi u blizini GP Jabuka na putu ka Pljevljima, došlo je do prijateljskog kamenovanja jedne manje kolone automobila koja je put R Crne Gore krenula danas iz Minhena,kao prethodnica karavana beznađa koji sa glavnicom DPS-ovih zombija danas kreće za domovinu tačno u 17 časova iz pomenutog nemačkog grada.

Prema izveštaju patrole policije iz Pljevalja desetak neidentifikovanih osoba sa fantomkama i crnogorskim zastavama nalazilo se u zasedi na uzvišenju iznad krčme Vetrenjača, odakle su kišom kamenica zasuli omanji konvoj gasterbajtera glasača. Tom prilikom oštećeno je pet skupocenih vozila marke BMW i Mersedes. Među nesretnim ljudima bilo je i majki sa decom koja su sve vreme plakala i zapomagala.

- Advertisement -


Patrola pljevaljske policije privela je jednog od izgrednika i ustanovila da se radi o N.M. sa Cetinja, licu sa debelim krivičnim dosijeom koji je priznao da je za navedeni zločin plaćen od strane lica bliskog nekadašnjem visokom funkcioneru crnogorske policije čiji je sin trenutno u zatvoru. Pomenuti izgrednik je dodao da je namera ovih huligana bila da kamenuju grupu lica iz dijaspore koja su prema njihovim informacijama došla u domovinu da svoj glas daju Jakovu Milatoviću.

Redakcija moli sve građane koji danas dolaze u R Crnu Goru da zbog sličnih incidenata ne kreću skupocenim automobilima za domovinu ili da sa sobom u pratnji ne vode žene sa malom decom,kao i da izbegavaju GP Jabuka.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen srpski ratni veteran na Jarinju, po ulasku na KiM mu se gubi svaki trag!

Sinoć nešto posle jedanaest časova na administrativnom prelazu Jarinje, pripadnici šiptarske policije uhapsili su srpskog borca, koji je vozilom...

Još priča na sličnu temu