KAPILARNI GLASOVI NA SVE STRANE: Građani Kladova već sada potpisuju podršku vlasti!

Obavezno pročitajte

Iako je do izbora ostalo nešto više od šest meseci, Aleksandar Vučić je već uveliko upregao svoje podanike u kampanju, koji imaju zadatak da prikupljaju sigurne glasove. Nakon što je danas predsednica GrO Beograd SPP, Mila Popović, upoznala javnost o aktivnostima direktora Beogradskog vodovoda i kanalizacije po tom pitanju, najnoviji slučaj dolazi iz Kladova i to u režiji ministra zdravlja, Zlatibora Lončara.FB status Tomasa Marinkovića; FOTO: PrintscreenFB status Tomasa Marinkovića; FOTO: Printscreen

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk, pojavili su se spiskovi sa sigurnim glasovima zdravstvenih radnika za Srpsku naprednu stranku, a na zahtev Vučićevog ministra zdravlja.

– Ispunjavaju se zahtevi ministra Lončara, koji vozi G klassu Mercedesa od 150.000 €, a vi primate platu od 400 €. Vidim lista je dobro popunjena, očigledno da su lekari i medicinsko osoblje prezadovoljni sa situacijom u zdravstvu – napisao je Tomas Marinković, koji je i objavio spiskove.

On je postavio pitanje policajcima koji su zaduženi za pravljenje spiskova:

– Je li vi primate platu od stranke ili od naroda koji plaća porez?

Takođe, imao je i poruku za glavnu sestru.Zlatibor Lončar, FOTO: PrintscreenZlatibor Lončar, FOTO: Printscreen

– Političkim aktivizmom se bavi u slobodno vreme! Nemojte sutra da se pravdate sa rečima: morali smo, imamo decu! I mi imamo decu pa ne moramo – poručio je Marinković.

Podsetimo, zdravstveni radnici u Kladovu nisu prvi koji su primorani da daju svoj potpis Vučiću i SNS, jer su pre njih na takav potez naterane kolege iz Paraćina, na šta je ukazala Demokratska stranka. Potpisivanje se sprovodi po nalogu direktorke i pod nadzorom glavne sestre, uz zabranu fotografisanja.

Tabela sadrži polja u kojoj se unosi ime i prezime, mesto, adresa i broj telefona onih koji je potpisuju podršku“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu