0.2 C
Belgrade
četvrtak, 4 marta, 2021

KAPETANE BROD TI TONE: Milo zabranjuje litije pod izgovorom koronavirusa?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Već nekoliko meseci, crnogorski režim se ne snalazi pred snagom verujućih ljudi koji mirno i dostojanstveno svakog četvrtka i nedelje izlaze na ulice i u litijama iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog izglasavanja skandaloznog zakona o otimanju imovine SPC.

Ti mirni protesti u vidu litija, koji se održavaju iz nedelje u nedelju, su i najbrojnija okupljanja naroda u istoriji Crne Gore, a samim tim i nerešiva enigma za režim Mila Đukanovića.

KAPETANE BROD TI TONE: Milo zabranjuje litije pod izgovorom koronavirusa? 1
- Advertisement -

Pojavom korona virusa u Kini, režim je to, po našim informacijama, to registrovao kao šansu za politički manevar upravo u pravcu obustavljanja litija.

KAPETANE BROD TI TONE: Milo zabranjuje litije pod izgovorom koronavirusa? 2

Fotografije u krugu Kliničkog centra u Podgorici, na kojima se vidi podignut šator „u cilju preventivnih mera“, produbljuje sumnju. S obzirom da ovakav šator ni u kom slučaju ne može imati ozbiljnu funkciju u smislu zaštite i prevencije korona virusa, onda se nameće kao jedini zaključak da je to medijska priprema za odluku kojim će se obuhvatiti sva ”javna okupljanja”?

- Advertisement -

Kako primjećuju građani, za neke prethodne potencijalne epidemije poput SARS, MERS, AH1N1, H5N1 virusa, nije bilo preventivnih šatora.

- Advertisement -
SourceIn4s
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti