30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

KAPETAN DRAGAN RASKRINKAO PEDOFILA I UBICU: Progovorio PRVI put o SVEMU!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kapetan Dragan je ekskluzivno gostujući u jutarnjem programu na TV HAPPY prvi put progovorio o tome kako je zahvaljujući njemu pedofil i ubica Antun ivan Katić strpan iza rešetaka.

O čemu se zapravo radi?

- Advertisement -

U australijskom zatvoru bio je legat, i pod njegovom upravom su bili određeni zatvorenici. U međuvremenu, pojaviljuje se Antun Katić koji je bio optužen za silovanje i pedofiliju.

Ispričao je kapetanu Draganu kako zapravo nije pedofil, i kako je sve nameštaljka, kako je to zapravo bila devojka od njegovog sina i kako je ona njega pijanog uhvatila u trenutku slabosti, što su zatvorenici i tada legat, Kapetan Dragan prihvatili kao istinu, sve dok prava istina nije izašla na videlo.

Kapetan Dragan istraživajući dolazi do spoznaje da je Katić zapravo silovatelj, i da je silovao devojčicu od 12 godina.

- Advertisement -

Naime, pomenuti Antun Ivan Katić u jednom momentu od Kapetana Dragana traži ubice da ubiju tu devojčicu jer je ona jedini svedok i ako je ubiju neće moći da ga teret i biće oslobođen.

Kapetan Dragan priča to svojoj ženi koja je policajka i nameštaju mu policajca, preko njegove žene Fatime se daje novac, a u međuvremenu Katić traži i da mu se ubije sin.

Posle raskrinkavanja ovoga pedofila, Dragan je dobio nagradu od 15.000 dolara i sve će uložiti u fondaciju za borbu protiv pedofilije.

Ovo je priča o pedofilu Antunu Katiću kakvu smo znali pre kapetanove priče

Zajednički život Antuna Ivana Katića (36) i njegove žene Meri Fatime Katić (64) iz Sidneja bio je prilično buran. Pošto je 14 godina trpela njegovo nasilje, uključujući polomljene kosti, izbijeni zub i pretnje smrću, Meri Fatima konačno je 2014. napustila nasilnog muža, navodi „Dejli telegraf“.

Međutim, godinu dana kasnije, ona je saznala da njen muž, zavisnik od droge, s kojim je nekada živela, leži u sidnejskom zatvoru Long Bej, optužen za seksualno zlostavljanje 14-godišnje devojčice.

Antun Ivan Katić tražio je od supruge, starije od njega 28 godina, da mu pomogne. Najpre, da bi se na sudu branio od optužbe. Onda je zahtevao da mu sa 25.000 dolara pomogne da unajmi plaćenog ubicu da se „reši“ svoje žrtve i maloletnog svedoka.

„Zaslužujem kaznu“

U pismu sudu, Meri Fatima je izrazila zgražanje nad svojim postupcima i navela da je zlostavljana od supruga.
– Ni na koji način nemam opravdanja za svoje postupke i zaslužujem da budem kažnjena i odgovorna za ono što sam učinila. Moje ponašanje uopšte nije ni nalik mom karakteru.

U početku uplašena za svoju familiju ako ga ne posluša, Meri Fatima se složila. Ona je čoveku za koga je verovala da će izvršiti ubistva, dala fotografije maloletnika, njihove adrese, kao i imena prijatelja i članova porodica.

– Želim da nestanu, da nijedna kost ne ostane – rekla je navodnom ubici u Kasuli 2015.
Ispostaviće se da je „ubica“ bio policajac u civilu.

Opasna namera muža i žene i onda smišljena policijska operacija da budu osujećeni, sada mogu da budu obelodanjeni pošto su oboje priznali krivicu za zaveru za ubistvo.

Meri Fatima Katić upravo je na Okružnom sudu u Vulongongu osuđena na period od najmanje četiri godine zatvora, što je navelo direktora Javne tužbe da razmotri podnošenje žalbe na neodgovarajuću kaznu.

Antun Ivan Katić biće osuđen u junu za pokušaj ubistva dvoje tinejdžera, kao i za krivična dela seksualnog zlostavljanja koje je kasnije bilo osnov njegovog plana.

Sudski dokumenti navode da je Katić bio manipulativan i drogi sklon otac, koji je tukao svoju partnerku do krvi i ignorisao sudske naloge da ne sme da joj se približava. Danas, on nastavlja da svojoj ženi-zatvorenici piše ljubavna pisma, ispunjena stihovima i nacrtanim srcima. Ona, takođe, „i dalje neguje naklonost“ prema njemu, uprkos maltretiranju, naveo je jedan psihijatar.

U papirima za sud opisano je i kako je Meri Fatima, nekada registrovana medicinska sestra u Kraljevskoj Nort Šor i Ferfild bolnici, započela vezu sa Katićem 2000.

Nalog ubici

Kada je „ubica“ upitao Meri Fatimu da li želi da žrtva pre smrti sazna ko je naredio ubistvo, ona je odgovorila:
– Trebalo bi, jer bi ona onda mogla sebi da kaže: „S…e, trebalo je da držim jezik za zubima.“
Takođe je „objasnila“ da drugi tinejdžer treba da „nestane“ zato što je podržavao žrtvu.

„Redovno ju je tukao i seća se momenata kad bi policija dolazila, a ona lagala o svojim povredama kako bi ga zaštitila“, stoji u psihijatrijskom izveštaju za sud.

Godine 2014, kada je par živeo u unutrašnjosti NSW, Meri Fatima ga je ostavila i preselila se u kuću svoje majke u sidnejskom Vederil Parku. Negde u to vreme, Antun Katić počeo je sa seksualnim napastvovanjem jedne 14-godišnje devojčice. Godinu kasnije, žrtva je prijavila zlostavljanje policiji, a njene tvrdnje potvrdio je drugi dečak koji je s njom išao u školu.

Početkom 2015, dok je Katić ležao u zatvoru Long Bej, kazao je drugom zatvoreniku da je unutra, jer je navodno napastvovao tinejdžerku.

„Rekao je da je bio pijan na zabavi jedne noći, a ona se popela na njega“, navodi se u dokumentima.

Nedelju dana kasnije, zatvorenik kome se poveravao shvatio je da Katić ima „ozbiljnu nameru da angažuje ubicu“, kada mu je rekao da je našao nekog da obavi „posao za 25.000 dolara“.

Taj zatvorenik kasnije je policiji izneo Katićev plan, rekavši da ako bi se nešto dogodilo tinejdžerki on ne bi znao kako s tim da živi. U saradnji s policajcima, taj zatvorenik ubedio je Katića da napolju čoveka koji mu duguje uslugu i da angažuje njega. Kad mu je rekao da su ubici potrebni podaci o „meti“ – škola, adresa, fotografije, Katić je tokom jedne njene posete zatvoru zatražio pomoć supruge.

Onda je Katić proširio svoj plan i na dečaka, prijatelja njegove žrtve, za koga je takođe rekao da ga želi mrtvog.

– To je bilo strašno. Moja prva reakcija bila je: „Daj Antune, on je samo dete“ – rekao je zatvorenik policajcima.

Usledio je Katićev odgovor na hrvatskom jeziku, ali sa značenjem: „Želim da ga ajkule pojedu dok je još živ.“

Zatvorenik je rekao detektivima da mu je Katić rekao da je svrha ubistva tinejdžera u tome da ih eliminiše kao jedine svedoke sa „čvrstim dokazima“ protiv njega.

Onda se Meri Fatima Katić našla sa navodnim ubicom – policajcem u civilu – plan su razmotrili u par navrata pri susretima u prodavnici Banings u Kasuli. Ona mu je predala ime žrtve, kao i imena njenog oca, sestre i majke, naziv srednje škole koju pohađa i njenu kućnu adresu.

Pri njihovom poslednjem susretu, 24. aprila 2015, Meri Fatima Katić je uhapšena, čime je njihova zavera stigla do svog kraja.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti