VLAST NEŠTO KRIJE OD NAS: Kakve lekove je dobio Marić?

Obavezno pročitajte

Sada sam išao kod doktora Stevanovića, direktora Infektivne klinike, koji mi je dao lekove koji prekidaju virus – rekao je Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik TV Happy, nakon što su mediji objavili da je zaražen koronavirusom.

Tim povodom, poznati voditelj i novinar, Igor Brakus, imao je dva pitanja.

– Je l’ može bilo ko da ide kod direktora Infektivne ili samo bliski SNS-u i koji to tačno lekovi prekidaju virus – upitao je Brakus.

- Advertisement -

Svesno ili ne, Vučićev omiljeni novinar je zaintrigirao javnost o kakvom leku koji prekida virus se tačno radi, te zašto javnost ne zna ništa o tome. 

Treba podsetiti da je naprednjački vođa krajem februara ove godine najavio kupovinu leka iz Nemačke, u vidu pilula, i da je za njih plaćeno 40 miliona evra.

– To su ovi eli, lili, eli, ne znam ni sam kako već, regeneron i tako dalje, naručili smo to, to đavolski košta, ali to je jedna pilula valjda spasava život, ne smem ni da vam kažem koliko – 40 miliona smo platili, nekih 2.000 pilula, nemam pojma, mi ćemo biti treći – Nemci, Šveđani, mi te pilule nabavljamo iz Amerike, otkud znam – rekao je Vučić.

Iako je naš portal nedavno pisao o tome kako je Vučić slagao u vezi nabavke ovih lekova, izjava Milomira Marića podgreva sumnju da su oni nabavljeni samo za uzak krug Vučićevih podanika, dok običan svet umire po bolnicama i nema mogućnst da ih primi i leči lično dr Stevanović.

Zato javnost ima prava da zna o kakvim lekovima govori Marić i zašto nisu dostupni široj populaciji. Zašto vlast ćuti o postojanju takvih lekova?

1 COMMENT

  1. Nisu oni ćutali o nabavci lekova, oni su ćutali o tom dali ih daju i kome. Niste valjda mislili da će te skupe lekove dobiti običan narod? Običan narod se primorava na vakcinisanje bez obzira što lekova ima. Lekove će dobijati „elita“ a običan narod umirati na respiratorima. I lekari u tome učestvuju pa će posle apelovati na narod da slušaju „struku“. E naši doktori znali smo mi i pre korone da su se mnogi od vas prodali farmaciji. Moj poznanik, doktor, mi rekao da ga opsedaju trgovački putnici odredjenih farmacija koji nude dodatak na platu da bi prepisivao isključivo njihove lekove. Tako da, ne verujmo ni državi, ni lekarima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RUSIJA: Amerika garantovala bezbednost Izraelu

Američki „partneri” od samog početka želeli su da nanesu strateški poraz Evropskoj uniji, piše portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: