25.6 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

ŽELE DA GA UBIJU: Stranci snimljeni kako prate urednika Geopolitike, DRŽAVA NE REAGUJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Saopštenje javnosti portal Geopolitike portal Naša Borba prenosi u celosti

Strani državljani u Beogradu prate urednika Geopolitike

- Advertisement -

Redakcija Geopolitike želi da obavesti javnost da u poslednje vreme a posebno ovih dana, jedna grupa ljudi, za koje osnovano sumnjamo da su strani državljani, u blizini redakcije Geopolitike i u reonu centra Beograda, intenzivno fizički prati urednika Geopolitike Slobodana Erića.

Sumnjamo da je cilj tih praćenja fizička likvidacija Slobodana Erića vatrenim oružjem ili kidnapovanjem s namerom da se izvrši nasilna smrt koja bi posle bila predstavljena kao prirodna. Redakcija podseća da su povodom fizičkog praćenja Slobodana Erića, upućeni dopisi nadležnim institucijama Republike Srbije, kao i pismo Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Istovremeno pitamo kako je moguće da strani državljani na teritoriji Srbije ovako slobodno i neometano prate državljane Republike Srbije.

- Advertisement -

Takođe sumnjamo da ova grupa stranih državljana raspolaže velikim novčanim budžetom i da su za novac angažovali i neke građane naše zemlje, koji im pomažu u ovim nezakonitim aktivnostima.

Naravno dozvoljavamo i malu mogućnost da smo u prezentovanju ovog materijala i fotografija pogrešili, zbog čega se unapred izvinjavamo dotičnim licima.
Kao prilog dostavljamo fotografije osoba za koje sa skoro apsolutnom sigurnošću sumnjamo da su učestvovali u praćanju Slobodana Erića. Od svih nadležnih organa bezbednosti Republike Srbije očekujemo da poštujući Ustav i zakone, kao i javno opredeljenje o posebnoj zaštiti novinara, zaštite sve građane Republike Srbije, uključujući i urednika Slobodana Erića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti