ŽELE DA GA UBIJU: Stranci snimljeni kako prate urednika Geopolitike, DRŽAVA NE REAGUJE!

Obavezno pročitajte

Saopštenje javnosti portal Geopolitike portal Naša Borba prenosi u celosti

Strani državljani u Beogradu prate urednika Geopolitike

- Advertisement -

Redakcija Geopolitike želi da obavesti javnost da u poslednje vreme a posebno ovih dana, jedna grupa ljudi, za koje osnovano sumnjamo da su strani državljani, u blizini redakcije Geopolitike i u reonu centra Beograda, intenzivno fizički prati urednika Geopolitike Slobodana Erića.

Sumnjamo da je cilj tih praćenja fizička likvidacija Slobodana Erića vatrenim oružjem ili kidnapovanjem s namerom da se izvrši nasilna smrt koja bi posle bila predstavljena kao prirodna. Redakcija podseća da su povodom fizičkog praćenja Slobodana Erića, upućeni dopisi nadležnim institucijama Republike Srbije, kao i pismo Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Istovremeno pitamo kako je moguće da strani državljani na teritoriji Srbije ovako slobodno i neometano prate državljane Republike Srbije.

Takođe sumnjamo da ova grupa stranih državljana raspolaže velikim novčanim budžetom i da su za novac angažovali i neke građane naše zemlje, koji im pomažu u ovim nezakonitim aktivnostima.

Naravno dozvoljavamo i malu mogućnost da smo u prezentovanju ovog materijala i fotografija pogrešili, zbog čega se unapred izvinjavamo dotičnim licima.
Kao prilog dostavljamo fotografije osoba za koje sa skoro apsolutnom sigurnošću sumnjamo da su učestvovali u praćanju Slobodana Erića. Od svih nadležnih organa bezbednosti Republike Srbije očekujemo da poštujući Ustav i zakone, kao i javno opredeljenje o posebnoj zaštiti novinara, zaštite sve građane Republike Srbije, uključujući i urednika Slobodana Erića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija: Pokušaj rasparčavanja moje zemlje još uvek traje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Vučić je, na početku govora, poručio da se...

Još priča na sličnu temu