18.7 C
Belgrade
ponedeljak, 14 juna, 2021

KAKO PLIVA DEBELJUCA: Vuletiću prete da će završiti kao Cvijan

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vladimiru Vuletiću, doskorašnjem potpredsedniku FK Partizan, upućene su pretnje putem Tvitera koje, kako je kazao za Nova.rs, aludiraju na to da bi mogao da završi kao bivši funkcioner DS i SNS Vladimir Cvijan, čija se smrt skrivala od javnosti pune tri godine.

“Kako pliva ova debeljuca?” zapitala je nepoznata osoba sa Tviter profila potpisanog kao “čačkalica”, a nekadašnji prvi čovek Partizana kaže da je reč o dvostrukoj, skandaloznoj izjavi.

Vuletić, Tviter
Foto: Twitter/Partizan Verus SPQR

“Očigledno je da je to relacija i implikacija na slučaj Vladimira Cvijana koja je u žiži javnosti, budući da je on okončao život utapanjem, samo ne znamo da li je to bilo posledica slučajnosti ili protiv voljno. Međutim, sama implikacija koju sam juče doživeo ukazala je na stvaranje okvira linča prema osobi, takve dehumanizacije”, rekao je Vuletić u razgovoru za Nova.rs.

- Advertisement -

Kako kaže, nedeljama unazad se u režimslim medijima stvaraju okviri liča prema njemu i stvaraju mu osećaj nebezbednosti.

KAKO PLIVA DEBELJUCA: Vuletiću prete da će završiti kao Cvijan 1

“Ja sam se juče odmah oglasio na Tviteru. U međuvremenu je taj profil, koji je očigledno napravljen samo za ovu svrhu, prijavljen i ugašen je, ali sam sačuvao skrinšot. Poznato je da vlast u poslednje dve nedelje fabrikuje različite pokušaje da me kriminalizuje i stvara se okvir u kkom je potpuno legitimno obračunati se na ovaj način. Osećam se vrlo nebezbedno”, rekao je Vuletić

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti