KAKO LETICIJA KADRIRA ZA 4000 EVRA MESEČNO: Supruga lidera DSS-a i njeni saradnici se prema zaposlenima odnose kao prema nižoj rasi!

Obavezno pročitajte

„Tražili su mi da vratim bonus – nisam mogao dobiti bolovanje nakon operacije“

- Advertisement -

Francuski državljanin i vođa Novog DSS-a Miloš Jovanović, koji se predstavlja kao borac za Kosovo i Metohiju i kao čovek iz naroda, zajedno sa svojom suprugom Leticijom Erikom, koja je takođe francuski državljanin, uživa u luksuznom životu kao malo koji građanin Srbije. 

Kako je naš portal već pisao, Jovanovićeva supruga, iako od obrazovanja ima samo srednju školu, godinama unazad živi na veoma visokoj nozi i zarađuje ogroman novac!

Francuskinja je prema našim saznanjima zaposlena na poziciji „Chief People Officer (šef ljudskih resursa) u firmi “Interventure”, za koji se tvrdi da joj je delatnost računarsko programiranje, što zapravo ne odgovara potpuno istini!

Naime, pomenuta firma je pre „agencija za zapošljavanje“ to jest spajanje radnika sa inostranim klijentima, nego programerska kompanija.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu