13.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

LUDI FAHRIJEV SIN: Kako je Vučić zaboravio šta su Skaj telefoni! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da Aleksandar Vučić menja izjave i mišljenja praktično kako mu dune, opšte je poznato. U pojedinim situacijama kod predsednika Srbije nastane poptuna amnezija, pogađate uvek kada bude uhvaćen u laži. Tako je bilo i sada, kada su ga novinari pitali za Skaj telefone, a on se pravdao kako prvi put čuje za njih. Međutim, pre samo nekoliko meseci pričao je o njima kao najveći stručnjak.

Skaj telefoni su ovih dana možda i najeksploatisanije reči. Tabloidi optužuju ministra odbrane Nebojšu Stefanovića da ih je koristio i sarađivao sa klanom Veljka Belivuka, on sve to opovrgava, dok stav o svemu, kao i obično, ima Aleksandar Vučić.

Tako je danas, odgovarajući na pitanje o Skaj telefonima, predsednik tvrdio kako nema pojma šta je to, već da ih je pomešao sa Skajpom?!

- Advertisement -

– Oni, naime, kažu „Ko zna šta se krije u tim Skaj telefonima i Skaj aplikacijama“. Ja, ljudi, bre, nemam pojma ni šta je to. Ja pojma nemam šta je to. Nikad to u životu nisam video. A plašim se da neki jesu. I iz političkog života. Ali, to ćemo da saznamo u narednim danima i nedeljama – rekao je Vučić, a onda nastavio da ponavlja kako o svemu tome ne zna ništa:

– A ja pojma nemam, da vam pravo kažem. Ja imam jedan telefon i to sokoćalo menjam u dve godine, kad ga polupam negde. Pojma nemam ni kakve su to aplikacije i telefoni, nikad u životu nisam čuo. Ja to pobrkao sa onim Skajpom. Prvih pet dana kada se to pojavilo ja sam govorio Skajp, oni me ispravljaju, kažu „Nije to Skajp, to je Skaj“. Ne znam šta je Skaj, ali dobro – istakao je Vučić.

Izgleda da je kod predsednika Srbije naglo nastupila amnezija, budući da se ne seća da je pre nekoliko meseci pričao o Skaj telefonima, govorio je kakvu će tehniku sve Srbija nabaviti, između ostalog i za dešifrovanje Skaj telefona.

- Advertisement -

– Ciljevi su jačanje naših bezbednosnih i odbrambenih kapaciteta. Jačaćemo našu forenziku, DNK analize, snažićemo opremu za Bezbednosnu egenciju i za MUP, gde možemo da se snažnije suprotstavimo organizovanom kriminalu. Da s lakoćom, a ne uz pomoć tuđe opreme otvaramo Skaj telefone, da otvaramo sve telefone koje kod kriminalaca pronađemo – ovako je svojevremeno pričao Vučić.

Šta se u međuvremenu dogodilo i kako je naprasno zaboravio šta su to Skaj telefoni, ostaće misterija. Jer, odgovor na ovo pitanje, kao i na neka prethodna, sigurno nećemo saznati.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti