18.6 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

KAKO JE SANDULOVIĆA ODABRAO NAROD: Akcije srpskog Trampa u 2020. godini!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sadržaj teksta

Ove godine su se desili tektonski poremećaji, kako u celom svetu, tako i u Srbiji. Jedan od onih uz koji je narod stao i u nevremenu i dao mu svoje poverenje tako što će ga odabrati za jedinog opozicionara je predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednika Unije republikanaca Balkana Nikola Sandulović.

Osim naroda, podrška je stigla i iz centra Republikanske stranke u Americi zbog jakih konekcija i iskrenih namera u borbi protiv satanista i duboke države koja je pustila svoje korenje i u našoj zemlji.

- Advertisement -

Podsećamo vas samo neke od akcija gospodina Sandulovića u prethodnoj godini koje su uzdrmale čitav region i jasno pokazale njegove čiste namere u borbi protiv diktature.

Stavka 1.

Predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca Balkana Nikola Sandulović poslao je u etar snažnu poruku svim stanovnicima Srbije. Opet na strani obespravljenog naroda, opet u osinjak uprkos svim cenzurama koje doživljava.

Pre svega, pokazao se kao humanitarac i pomogao onima kojima je pomoć neophodna, a to su naši mališani.

POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE! KAO ŠTO SAM I OBEĆAO, flasteri za decu LEPTIRE su upravo stigli iz Londona. Ovim putam obaveštavam sve roditelje čijoj deci su oni potrebni, da SVI dodju u nedelju 20.12.2020 g.u Beograd u Centralu Republikanske stranke, TAČNO U 14 H, da bih to PODELIO NA JEDNAKE DELOVE!ADRESA JE DRINIĆKA BR 1, SENJAK.NAPOMINJEM:Svi zainteresovani dodjite u ISTI DAN U ISTO VREME 14 h, GDE ĆU PAKETE OTVORITI PRED SVIMA I PODELITI NA JEDNAKE DELOVE!ŠERUJTE SVI DA MOGU DA VIDE ONI KOJIMA JE OVO POTREBNO!

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"
- Advertisement -

Posle humanosti, na red je došao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kao i uvek, Sandulović je hiruški precizno razotkrio sve manjkavosti i defektnosti ovog režima.

ALEKSANDRE VUČIĆU, NE MOŽEŠ OD MENE NIŠTA VIŠE DA SAKRIJEŠ!KAO I UVEK DO SADA SAM BIO U PRAVU ZA SVE! TAKO I ZA MOJU IZJAVU DA IZBORI NEĆE BITI 2022 KAKO VAS JE ALEKSANDAR VUČIĆ PO KO ZNA KOJI PUT SLAGAO!Juče je SNS banda imala sastanak u JKP(čistoća) u Subotici i PONOVO su UCENJENIM ZAPOSLENIM RADNICIMA izdali DIREKTIVU da počnu odmah da sakupljaju SIGURNE glasove, tkzv KAPILARNE čitaj UCENJENE I POTPLAĆENE, i da se SVI PRIPREME za IZBORE na SVIM NIVOIMA. PREDSEDNIČKE, PARLAMENTARNE I LOKALNE!ZAŠTO SE OVO KRIJE OD SRPSKE JAVNOSTI ?!!

NOVA KRADJA IZBORA NA POMOLU?!Da li sam Vam unapred govorio i pisao da će izbori biti SLEDEĆE 2021g na proleće, najkasnije početkom jeseni?!BANDA SNS osovska, zajedno za najvećim kriminalcem ikada u Srbiji i Evropi ALEKSANDROM VUČIĆEM, ZNAJU DA IH NAROD MRZI SVE VIŠE SVAKIM SATOM NJIHOVE VLADAVINE, I OČAJNIČKI TRAŽE NOVE IZBORE DA BI SE SPASILI ZATVORA I DOVELI NA VLAST NJIHOVU LAŽNU OPOZICIJU KOJA ĆE IH ZAŠTITI PONOVO PO KO ZNA KOJI PUT! UVEK ISTA PRIČA SA ISTIM POLITIČKIM PREVARANTIMA A NAROD NESTAJE I SRBIJA UMIRE!ZAR NE VIDITE TO SVI POBOGU?!DA LI ĆEMO OPET TO DOZVOLITI I SAMI SEBI PRESUDITI OVOGA PUTA DO KRAJA?!

JEDINA OPOZICIJA KOJU PATRIOTSKA AMERIKA PODRŽAVA

Nikola Sandulović predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca Balkana je u svom novom saopštenju za javnost dobro uzdrmao čitav region.

Ovoga puta je izneo jasne dokaze o tome šta se na Balkanu dešava i o tome da dobija podršku od matice Republikanske Stranke u Americi.

VAŽNO !!! DELITE OVO SVI, SRBIJA TREBA DA ZNA!!!POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE!!!Zamolio bih Vas da pažljivo pročitate tekst koji je juče objavljen u Americi (link ispod), o mojoj ulozi raskrinkavanja zla u Srbiji i njenog spašavanja!

IZVOR informacija ovog teksta su bili PENTAGON i DIREKTOR NACIONALNE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE USA G.JOHN RATCLIFF. To je gospodin koji će u petak 18.12.2020.dostaviti Americi i celom svetu DOKAZ O KRADJI IZBORA U AMERICI PREKO DOMINION SOFTVERA.On je taj koji je izvršio forenziku i napravio po tome izveštaj o očiglednoj kradji glasova g. DONALD TRAMPA!Iz pročitanog teksta NEDVOSMISLENO možete zaključiti sa kojim zadatkom je postavljen ALEKSANDAR VUČIČ od duboke države i šta sam ja sve doživeo i preživeo u POKUŠAJU SPAŠAVANJA UNAPRED PRODANE SRBIJE SA JASNIM PLANOM NJENOG UNIŠTENJA OD STRANE ALEKSANDRA VUČIĆA I DUBOKE DRŽAVE !

Iz ovog eksluzivnog teksta, možete zaključiti moju ulogu u borbi protiv zla koje je savladalo Srbiju I KO JE PRAVI PATRIOTA KOJI JE SVOJ ŽIVOT ZALOŽIO ZA SVE VAS, ZA NAŠU SRBIJU!Toliko o tome koliko sam nebitan u USA, nepoznat u Republikanskim krugovima, nepoznat u samom Državnom vrhu Amerike, nebitan politički element u Srbiji, čovek bez podrške, čovek bez veza ,čovek bez poštovanja u ozbiljnim Svetskim političko-bezbedonosnim krugovima i ČOVEK KOJI LAŽE PRIČAJUĆI GLUPOSTI!To su priče o meni koje idu iz kuhinje ALEKSANDRA VUČIĆA, SOROŠEVE PLAĆENE OPOZICIJE, I OSTALIH KRIMINOGENIH KRUGOVA VEZANIH ZA SNS!A prava istina je u ovom tekstu!!!!

Pozivam i ove Soroševe plaćeničke medije RAZOTKRIVANJE.BA, ISTINOMER, FAKTOGRAF I CINS DA SAD STAVE PONOVO NA OVAJ TEKST NJIHOVU ZABRANU , PROGLASIVŠI GA DA JE LAŽ I NEISTINIT!Postavio sam ispod i kompletan prevod teksta za one koji ne znaju engleski.https://www.richtvx.com/nikola-sandulovic-was-right…/NIKOLA SANDULOVIĆ JE BIO U PRAVU : ALEKSANDAR VUČIĆ JE U SARADNJI SA DJAVOLOM!NEW YORK (RichTVX.com) – Filmski snimak prikazuje veliku sobu punu muškaraca u tamnim odelima sa maskama, kada su se čelnici Duboke države prošle nedelje okupili na samitu u New Yorku, – spremni da proglase pobedu nad svetom kroz pandemiju COVID-19 – što je demokratska izborna strategija – uključujući glavni cilj brisanje Srbije s mape sveta.

Shvatamo da se vrednosti duboke države nisu promenile. Ovaj misteriozni deo priče zahteva mnogo dublji tretman, jer Duboka država kao savez veleizdajničkih komunista i pobunjenih kulturnih marksista, uključujući demokratske Duboke države i globalističke ko-zaverenike NWO-a, ima cilj ne samo smanjenja rasta globalne populacije već i rezanje Srbije (a kasnije i Rusije) na komade. Odabir pravih partnera i osiguranje uspešnog zajedničkog delovanja su osnovni preduslov.

Duboka država našla je savršenog partnera u aktuelnom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a činjenica je i da je to ista ona Duboka država koja je vodila bombardovanje nad Jugoslavijom.

NATO BOMBARDOVANJE Jugoslavije bila je vojna operacija Severnoatlantskog pakta (NATO) protiv Savezne Republike Jugoslavije, tokom rata na Kosovu. Vazdušni napadi trajali su od 24. marta 1999. do 10. juna 1999. Službeni NATO-ov operativni kodni naziv bio je „Operacija savezničkih snaga“, dok su je Sjedinjene Države nazvali „Operacija Plemeniti nakovanj“; u Jugoslaviji je operacija pogrešno nazvana „Milosrdni anđeo“ kao rezultat nesporazuma ili pogrešnog prevoda.Distopijsko veliko resetovanje: Ne posedujte ništa i budite sretni Veliko resetovanje podrazumeva transformaciju društva koja rezultira trajnim ograničenjima osnovnih sloboda i masovnim nadzorom.

„Svaka država, od Sjedinjenih Država do Kine, mora učestvovati, a svaka industrija, od nafte i plina do tehnologije, mora se transformirati“, napisao je Klaus Schwab, osnivač i izvršni predsednik Svetskog ekonomskog foruma, u članku objavljenom na Web stranica WEF-a. Svetski ekonomski forum (WEF), sa sedištem u Colognyju, Ženevski kanton, Švajcarska, međunarodna je nevladina organizacija, osnovana 1971. Misija WEF-a navodi se kao „posvećena poboljšanju stanja u svetu angažovanjem poslovnih, političkih, akademskih i drugih lidera društva da oblikuju globalne, regionalne i industrijske programe“.

WEF je domaćin godišnjeg sastanka krajem januara u Davosu, planinskom odmaralištu u Graubündenu, u Švajcarskoj oblasti istočnih Alpa. Sastanak okuplja oko 3.000 poslovnih lidera, međunarodnih političkih lidera, ekonomista, poznatih osoba i novinara tokom pet dana kako bi raspravljali o globalnim pitanjima, tokom 500 sesija. „Ukratko, potreban nam je “ Veliki Reset „.

UPOZORENJE O SCENARIU NOČNE MORE STIGLO JE OD NIKOLE SANDULOVIĆA U intervjuu za Rich TVX News, Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke u Srbiji, upozorio je da Kina, Duboka država i njihov marioneta Aleksandar Vučić predstavljaju scenarij noćne more za građanske slobode i razgovarao sa zabrinutošću o ulozi Aleksandra Vučića. Posle žalbe kineske tajne policije, Nikolu Sandulovića Vučićev režim zverski je uhapsio i otrovao nervnim gasom u zatvorskoj ćeliji. Nikola Sandulović postao je de facto (međunarodni) glas opozicionog pokreta u Srbiji. Srbija je zemlja bez izlaza na more koja se nalazi na razmeđi srednje i jugoistočne Europe u južnoj Panonskoj nizini i centralnom Balkanu.

Graniči sa Mađarskom na severu, Rumunijom na seeveroistoku, Bugarskom na jugoistoku, Sjevernom Makedonijom na jugu, Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom na zapadu i Crnom Gorom na jugozapadu. Zemlja polaže pravo na granicu s Albanijom kroz spornu teritoriju Kosova.

Populacija Srbije broji približno sedam miliona. Glavni grad, Beograd, svrstava se među najveće i najstarije gradove u jugoistočnoj Europi.Međunarodna kriminalna zavera protiv Srbije – izdaja kao taktika rata. Krvavi sukob na Balkanu uključivao je izdaju kao taktiku rata. Kao i u mnogim ratovima tokom istorije, među masakrima i drugim zverstvima, sistemska izdaja je korištena kao strategija. Izdajstvo korišteno kao oruđe rata sada se shvatalo, ne samo kao lična tragedija, već kao i uvijek kao sigurnosno pitanje.

Istovremeno, u američkim diplomatskim i vojnim krugovima rasla je rasprava o tome da li po prvi put ikada Deep State ne mora da brine o nehumanosti Aleksandra Vučića i opštem javnom teroru ludila nad Srbijom što njega čini vrhunskom marionetom današnjiceJugoslavenski ratovi bili su niz odvojenih, ali povezanih etničkih sukoba, ratova za nezavisnost i pobuna vođenih u bivšoj Jugoslaviji od 1991. do 2001., što je dovelo do raspada jugoslovenske države 1992. godine.

Njene su sastavne republike proglasile nezavisnost uprkos nerešenim napetostima između etničkih manjina u novim zemljama.BRISANJE SRBIJE SA KARTEDanas se Duboka država prolazi kroz značajnu adaptaciju koja podrazumeva neke moćne lekcije naučene iz mračnih operacija u proteklih 30 godina.

Prvo, ključno je imati prave partnere koji će služiti zajedno s globalističkom kabalom Novog svetskog poretka. Drugo, raznolikost u sastavu kabale nije ograničena samo na nacionalnost; ludilo je takođe ključna komponenta – utvrđivanje i održavanje dominacije nad mislima i lojalnosti pojedinaca, oficira, biroa I masa i sprovođenje osvajanja Srbije (i Rusije), neprijateljske nacije (država) Duboke države.

Cilj Duboke države je razbiti Srbiju na mnogo malih mini država i od Srba učiniti malu manjinu bez matične države. Aleksandar Vučić je voljni pomagač Duboke države da se približi tom cilju, te ga stoga treba smatrati jednom od najvećih Juda u istoriji. Isti je Aleksandar Vučić pomogao Miloradu Dodiku prikrivajući ubistvo studenta Davida Dragičevića, 21-godišnjaka, iz Banja Luke, Bosna i Hercegovina.Komunistička Kineska Deep State želi zameniti Sjedinjene Države kao gospodara sveta.Sjedinjene Države se prilagođavaju uključujući važne lekcije.

Pa šta se još može učiniti? “Sjedinjene Države rade puno. Ali trebamo učiniti više, posebno kada je reč o Dubokoj državi i Kini ”, rekao je jedan izvor iz Pentagona za Rich TVX News.Direktor Nacionalne obavještajne službe John Ratcliffe otkrio je da „komunistička kineska vlada (kojom upravlja Deep State) koristi ucene, primanje mita i tajne operacije kako bi uticala na zakonodavce na brdu Capitol kao deo širokog napora da utiče na kreiranje politike“ – Upozorio je da „komunistička Kina želi zameniti Sjedinjene Države kao gospodara sveta i ona sada predstavlja najveću pretnju Washingtonu ikada.“https://www.richtvx.com/nikola-sandulovic-was-right…/

Hrabro protiv satanista

Nikola Sandulović predsednik Republikanske Stranke Srbije i predsednik Unije Republikanaca Balkana je ovih dana sve češće u žiži medija i javnosti, ali je takođe i meta pojedinih medija zbog svojih tvrdnji i činjenica koje svakodnevno iznosi putem saopštenja za javnost.

Ovoga puta je svim svojim članovima i simpatizerima poručio da želi pokazati svetu i satanistima koliko ima republikanaca i da svi na svom Fejsbuk profilu dodaju reč Republikanac.

Na strani radnika i malog čoveka željnog pravde

Takođe, kada je bilo najteže stao je uz narod gloadan pravde. Predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca na Balkanu, gospodin Nikola Sandulović stao je u odbranu malog čoveka, u odbranu radnika i svih onih koji trpe presiju nezdravog sistema, ne samo u Srbiji, nego i u celom svetu.

Saopštenje Nikole Sandulovića za javnost dobro je prodrmalo čitav region, a mi ga prenosimo u celosti, uprkos cenzuri i jasnom nišanu na kojem se nalazimo od strane onih koji pokušavaju da nas cenzurišu i zabrane u slobodu u našoj zemlji.

ČITAJ SRBIJO OVO!ČITAJ KAKO SE PREMA NAŠIM DRŽAVLJANIMA, BRAĆOM I SESTRAMA PONAŠAJU U FIRMI „LEONI“ IZ NIŠA.ČITAJ I TI ALEKSANDRE VUČIĆU KOJI SI PRODAO SRBIJU, NJENU ZEMLJU, VODU, RUDE, VAZDUH, I LJUDE!ČITAJ KRIMINALCU OVO DOK PRIČAŠ I LAŽEŠ SRBIJU I SVET DA JE SRBIJA EKONOMSKI TIGAR !!!ČITAJTE I SVI OSTALI SAMOZVANI LIDERI POLITIČKIH STRUKTURA I ZAPITAJTE SE ZAŠTO SE MENI IZ CELE SRBIJE LJUDI OBRAĆAJU SA SVOJIM PROBLEMIMA I PONIŽENJIMA KOJA DOŽIVLJAVAJU SVAKI DAN OD OVE KRIMINALNE VLASTI! OBRAĆAJU MI SE ZATO ŠTO ZNAJU DA SAM POLITIČAR ČISTE PROŠLOSTI, ČISTE DUŠE I ČISTIH NAMERA, ZA RAZLIKU OD VAS POLITIČKA MAFIJO KOJA STE NAM UNIŠTILI SVE ŠTO SMO IMALI I HTELI!PLATIĆETE ZA SVE, TO VAM JA OBEĆAVAM, I TO VEOMA BRZO!

Postovanje, gospodine Nikola, prvo da Vas pozdravim i da Vam pozelim sve najbolje. Pratim Vas rad i Vasu borbu i jako cenin to sto radite za sve nas. Pisem vam, jer ne znam kome vise da se obratim za savet. Radim u firmi Leoni u Nisu (ovde se motaju kablovi za bmw-a). Firma poseduje jos tri iste firme u Malosistu ( oko 13 km od Nisa) u Prokuplju i Kraljevu… U firmi u Nisu radim vise od 2 godine i u stalnom sam radnom odnosu.

Proslog meseca, firma donosi odluku, bez naseg pristanka i saglasnosti i nas oko 70 operatera prebacuje na ispomoc u Leoniju u Malosistu. A ovamo je tek ludnica, strasan teror i mobing nad radnicima.. Svakog dana se radi prekovremeno, po 10 sati, plus sve subote su radne.

Dana odmora nema. Dva puta mi je pozlili na poslu, trazila sam samo jedan slobodan dan, sto mi sefica nije odobrila. Da napomenem i to da u firmi radim vise od dve godine, bez dana polovanja, odustva i zakasnjenja.

Receno nam je da u Malosistu ostajemo tri nedelje, tacnije do 07.12. Zatim na taj rok produzuju do 18.12. Da bi sada saznali da planiraju da nas tu prebace za stalo, opet bez nase saglasnosti i volje. Ovo je ludnica sta se radi u ovim firnama, a ljudi cute i trpe da ne bi dobili otkaze. Ovo nusu firme, ovo su radni logori gde su ljudi samo broj i nista vise. Tako isto prebacuju ljude iz Prokuplja u Nisu i Malosistu, iz Kraljeva u Malosistu.. Preko 200 ljudi je stiglo iz Kraljeva kojima placaju hotelski smestaj.

Sada cujemo da dolazi jos 650 ljudi iz Ceske isto na ispomic u Malosistu. Gde su ti ljudi i sta se tu radi nikome nista nije jasno. Na liniji i dalje fale ljudi, jedni su na bolovanju zbog virusa, drugi namerno beze na bolovanja, treci daju otkaze. Na jednoj liniji smo preko 100 coveka,nema distance, takodje ni u autobusima, svi su prepuni. Najveci problem je ovo prekovremeno radno vreme, to je vise neizdrzljivo.. Deset sati stojimo na nogama, neprekidno..imamo samo jednu pauzu od 30 min za dorucak ili rucak i jos jednu od 10 minuta za cigaretu.

Radnici se tretiraju kao stoka od strane sefofa i nadleznih. Svakog dana sefofi i treneri urlaju, histerisu, vicu i vredjaju radnike. Samo sto ne uznu biceve. To im je neko dozvolio, zato se tako i ponasaju. Niti ima inspekcije, niti koga briga. Volela bih da se malo Vi pozabavite ovim firmama i da preispitate sta se tu radi. Takodje, zamolila bih Vas da moje ime i prezime ostanu anonimni, da ne bih trpela dodatne posledice. Srdacan pozdrav iz Nisa

Vučić nas je vratio u vreme prohibicije

Predsednik Republikanske stranke Srbije, gospodin Nikola Sandulović poslao je snažnu poruku u svom novom saopštenju za javnost koje je uzdrmalo čitav Balkan.

Naime, Sandulović je skrenuo pažnju kako u ovoj državi jesmo svi jednak, ali neki su ipaka jednakiji od običnog građanina ove zemlje.

Uprkos tome što nas posle ovakvih članaka blokiraju, bez cenzure, prenosimo ga u celosti.

ALEKSANDRE VUČIĆU!!!OBJASNI GRADJANIMA SRBIJE I OSTALIM PRIVREDNICIMA KAKO TVOJA SARADNICA SUZANA VASILJEVIĆ JUČE U BEOGRADU, U ULICI SINDJELIĆEVOJ U LOKALU – ČEVABDŽINICI “ KOD PRIBOJCA „, DOLAZI SA SVOJOM BANDOM U 17 H , DA BI SE LOKAL U 17 H ZATVORIO ZA GRADJANE, DOK SE ONA I NJENA BANDA SLUŽI I VESELI U ISTOM DO 18 H I 30MIN !OBJASNI KAKO LOKALI OD VAŠIH ČLANOVA I SARADNIKA SNS BANDE RADE POSLE 17 H, NAVLAČEĆI ZAVESE, SMANJUJUČI MUZIKU I RADEĆI OD 17 H NA CRNO !VRATIO SI SRBIJU U VREME PROHIBICIJE, KRIMINALCU OBIČNI!OBJASNITE BANDO KAKO STE PRISVOJILI DRŽAVU, KAKO MALTRETIRATE NJENE GRADJANE KAO DA SU VAŠI ROBOVI I KAKO ZA VAS ZAKONI NE VAŽE !!!!!

Sandulović prvi izneo spisak Titovaca

Srbijom i danas vladaju komunisti i njihova deca i zbog toga do sada nije bilo govora o bilo kakvim promenama. Ovo ističe Nikola Sandulović predsednik Republikanske stranke i navodi poreklo i pozadinu 20 političkih ličnosti, koje su na važnim pozicijama u Srbiji.

– Komunisti nikada zvanično nisu sišli sa vlasti, jer danas Sribijom vladaju njihovi potomci. Njihova deca su bili nosioci vlasti od 1990. godine do danas, privatizovali su svu pokradenu društvenu imovinu i držve sve konce ekonomije i javnog života u Srbiji – naveo je Sandulović.

Pogledajte spisak koji je postavio Sandulović o tome ko su javne ličnosti na domaćoj političkoj sceni.

Sandulović objavio spisak potomaka Titovaca koji danas vladaju Srbijom (FOTO) 1
Sandulović objavio spisak potomaka Titovaca koji danas vladaju Srbijom (FOTO) 2

Nikola Sandulović cenzurisan jer je stao uz narod

Predsednik Republikanske stranke Srbije Nikola Sandulović blokiran je na svom Fejsbuk nalogu zbog tzv. iznošenja netačnih informacija i lažnih vesti.

Poslednjih meseci, pogotovo pred izbore u Americi i tokom pandemije virusa, oni koji su zaduženi za istinu pojačali su svoje dejstvo na društvenim mrežama uklanjajući, po nekima uznemirujuće, po njima netačne informacije. Jedni od žrtava akcije su sigurno svi članovi Republikanske Stranke Srbije koje predvodi prvi među jednakima i koji stoji iza svakog od njih, u cilju da ih odbrani Nikola Sandulović.

sandulović,
Nikola Sandulović

Mi se trudimo da svojom objektivnošću, nepristrasnošću i novinarskom etikom ispratimo sve strane medalje, bez cenzure, što podrazumeva da i mi neretko budemo sankcionisani od strane ”fino strukuiranih monstruma” , kako bi to pesnik Branimir Štulić rekao.

Naime posle blokade predsednika Republikanske stranke, njegovi saborci i prijatelji su se digli šaljući jasne poruke pomenutom sajtu koje prenosimo u celosti i bez cenzure.

Vučić krao gorivo iz Juga

Predsednik Republikanske stranke Srbije Nikola Sandulović je izdao saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Gost Slavija info tv bio je predsednik Republikanske strane. U emisiji Intervju Sandulović je oštro kritikovao režim Aleksandra Vučića zbog cenzura koja ga podseća na perio kad je trenutni predsednik Srbije bio ministar informisanja. I tad je kako kaže krenuo sa cenzurom a završavalo se sa metkom u leđima nepodobnih novinara koji su bili kritički prema njemu nastrojeni a kojima je čak i javno pretio poput Slavka Ćuruvije.

Nikola Sandulović na Slavija Info

Sandulović je naveo da je razlog cenzure njegova objava o postavljanju novih privremenih bolnica. Iymeđu ostalog izjavio je i da mu je Oliver Ivanović lično rekao da mu preti Aleksandar Vučić.

Za Sandulovića Andrej i Aleksandar Vučić su epicentar kriminala ali ni Krizni štab nije mnogo bolji. Verujem da Krizni štab kinezi nagrađuju sa autom marke Volvo za sve ovo što rade građanima. Za razliku od toga Sandulović ne veruje da će se Vučić obračunati sa mafijom jer su oni ti koji su uz njega a naveo je i dosta primera kao i ljude iz podzemlja koji su bliski SNS kartelu. U emisiji je podržao neplaćanje duplog poreza ljudi koji radi preko interneta, smatra da je mera besmislena i sa ciljem da su uguši sloboda govora ali i materijalna egzistencija finansijski nezavisnih ljudi. Nažalost danas je sudstvo kancer društva i tu se nalaze ozbiljni milioneri koji održavaju ovaj režim.

Pored toga posebno je naglasaio pogubno delovanje režimskih medija. Jedan od primera je tv Happy i njen vlasnik Predrag Ranković Peconi koji je jedan od stubova ove vlasti. Tu je naveo i da su Peconija nekada vozili u gepeku ali i bacali pare preko mosta?! Za Vučiće između ostalog je rekao da su oduvek bili lopovi samo su nekad krali benzin iz Juga 45 vlasnštvo SRS a danas kradu milijarde evra! Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

Sandulović pozvao narod da skine maske i stao uz njih

Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke Srbije, koga simpatizeri i poštovaoci sve češće nazivaju i SRPSKI DONALD TRAMP izneo je obaveštenje o maskama i prevarama vlasti koji prenosimo u celosti.

POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE!!!
GOTOVO JE, SVE JE BILA LAŽ !!!
SKIDAJTE MASKE SA SVOJIH LICA I LICA VAŠE DECE!!!

OPET SAM BIO U PRAVU !!!!
PO KO ZNA KOJI PUT !!!!
JEDINI OD SVIH SAMOZVANIH LIDERA !!!!

Govorio sam, pisao sam,bio uhapšen, zatvoren i OTROVAN zbog toga, organizovala je REPUBLIKANSKA STRANKA JEDINA prikupljanje potpisa protiv nošenja maski i stali smo u zaštitu dece od tog maltretiranja i njihovog urušavanja zdravlja !
CDC – CENTAR ZA KONTROLU I PREVENCIJU BOLESTI U ATLANTI, USA, JE PRIZNAO DA NEMA DOKAZA DA SE COVID 19 PRENOSI VAZDUHOM!!!!!
ALEKSANDRE VUČIĆU, TRAŽIO SAM DA UDJEM GDE SU ZARAŽENI COVIDOM 19 , BEZ MASKE, BEZ RUKAVICA, BEZ TVOJIH SKAFANDERA, DA DOKAŽEM TVOJU LAŽ I NESTRUČNOST TVOG LAŽLJIVOG KRIZNOG ŠTABA, NISI SMEO DA ME PUSTIŠ !!!!!
ODGOVARAĆEŠ, ZAJEDNO SA TVOJOM LAŽLJIVOM BANDOM ZA SVE OVO ŠTO SI PRIREDIO SVIMA NAMA SA TVOJIM MASKAMA, A POSEBNO ZA DECU !!!!!!!

Cenzurisana objava o ulasku u Kovid instituciju bez maske

Nikola Sandulović, predsednik srpskih republikanaca je na svom Fejsbuku postavio objavu koju prenosimo u potpunosti.

ALEKSANDRE VUČIĆU, BOLESNI LAŽOVE, TEŠKI KRIMINALCU !
EVO TI NAČIN KAKO MOŽEŠ DA ME SE REŠIŠ I KAKO MOŽE SRBIJA KONAČNO I TEBE DA SE REŠI !!!

Obaveštavam Srpsku javnost da hoću NA SVOJU ODGOVORNOST I DOBROVOLJNO, BEZ IKAKVIH ZAŠTITNIH MASKI I ODELA,BEZ IKAKVE VAKCINE, da udjem medju zaražene pacijente „virusom COVID 19“ i provedem tako nezaštićen od njih, 24 h zajedno sa njima.

Hoću da dokažem da NEĆU BITI ZARAŽEN NIKAKVIM VIRUSOM COVID 19, jer on ni ne postoji, i da ću ostati zdrav i živ posle toga.
TIME ĆU DOKAZATI ALEKSANDRE VUČIĆU, ŠLJAMU KRIMINALNI I LAŽLJIVI, SVU ODGOVORNOST I LAŽI TVOGA KRIZNOG ŠTABA NA ČELU SA TOBOM I TVOJOM PEDERSKO LEZBEJSKOM VLADOM.

Time ću razotkriti u potpunosti SVE TVOJE LAŽI i dati našoj zdravoj Srbiji dokaz koliko si bolestan, lažljiv i lud kada si se usudio da na ovakav način poniziš i uništiš Srpski narod.

IZAZIVAM TE ALEKSANDRE VUČIĆU DA NA OVAJ NAČIN SRBIJA VIDI KO JE KO OD NAS DVOJICE I KO TO LAŽE SRBIJU MESECIMA. JA SAM SPREMAN, KAO I UVEK DO SADA, DA ZALOŽIM SVOJ ŽIVOT ZA MOJE TVRDNJE, I NE VIDIM NITI JEDAN RAZLOG ZAŠTO BI TEBI BIO PROBLEM DA OVO URADIMO?!
ETO , UKAZUJE TI SE PRILIKA DA ME SE REŠIŠ, BEZ TROVANJA I ZATVARANJA JER NEĆEŠ IMATI NIKAKVU ODGOVORNOST!
Nećeš smeti bagro luda jer znaš KOLIKO DUGO LAŽEŠ I MALTRETIRAŠ CELU SRBIJU, i da bi tada istog trena bio kraj tvoje bolesne i kriminalne vladavine!

Ovo su samo neke od akcija gospodina Sandulovića i njegovih republikanaca koji su ove godine bili meta cenzure, blokade i onemogućavanja rada i prava na slobodno mišljenje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti