KAKAV DEDA-TAKAV UNUK: Koliko liče Milo i Blažo Đukanović

Obavezno pročitajte

Predsednik Crne Gore, Milo Đukanović je nakon potpisivanja zakona o slobodi veroispovesti koji su prethodno izglasali poslanici okupljeni oko DPSa, najzastupljenija osoba u medijima u regionu. Na društvenim mrežama ovih dana se mogla videti fotografija dede Mila Đukanovića, Blaže Đukanovića, a ne možemo da ne primetimo kako unuk i deda neverovatno likom podsećaju jedan na drugog.

General, Ban i komandant četničke vojske Blažo Đukanović, kao saradnik okupatora tokom italijanske okupacije Crne Gore slobodno se kretao i živeo na Cetinju, a ubijen je u zarobljeništvu prilikom partizanskog napada na glavni četnički štab u manastiru Ostrog.

- Advertisement -

Kako je u nekoliko navrata Đukanović isticao da je ponosan na dedu i svom nasledniku je upravo dao ime Blažo. Kolika je sličnost između Mila i Blaže Đukanovića sami procenite.

Nina Stojanović

2 COMMENTS

  1. Slicnost je ogromna.“Na ostroske grede dvije Bajova(Sranisic) se capra(koza)vije,a neka je neka vije trebala je i ranije“.Blazo Djukanovic se predao a Bajo se sa par Bjelopavlica borio do zadnjeg metka.Slicnos je zaista ogromna-u postupcima.

  2. Ne lupetajte gluposti ! Vojvoda gjeneral Blažo Djukanović je iz Nikšića i nikakvije veze nema sa Djukanovićima sa Cetinja ! Uostalom pitajte Mila, ukoliko se ne kiti tudjijem perjem !

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić s Bocan Harčenkom: Kurti organizuje etničko čišćenje na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u ponedeljak prepodne sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan Harčenkom, s kojim je razgovarao...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: