19.3 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

KADIROV ZAPRETIO MASKU: Neće ti biti smešno, čuvaj te ruke, trebaće ti za Tviter!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Izvršni direktor Tesle Ilon Mask dobio je oštar odgovor jednog od saveznika ruskog predsednika Vladimira Putina, nakon što je izazvao ruskog lidera da se bori jedan na jedan za sudbinu Ukrajine. Ramzan Kadirov, lider Čečenske Republike, odgovorio je na Maskov tvit objavom na Telegramu. Mask je objavu Kadirova postavio na svoj Tviter nalog.

Kadirov u ovoj objavio odbacuje Maskove šanse da dobije bilo kakav hipotetički obračun sa Putinom, naziva ga „biznismenom i korisnikom Tvitera“, dok je Putina opisao kao „svetskog političara i stratega koji izaziva strahopoštovanje na Zapadu i u SAD“.

- Advertisement -

„Ilonu Masku preporučujem da ne meri snage sa Putinom. Vi niste u istoj ligi uopšte. Vladimir Vladimirovič postupio bi nesportski kada bi prebio tako slabijeg protivnika“, napisao je Kadirov.

Kadirov je podrugljivo pozvao biznismena i milijardera da trenira za borbu u Čečeniji i nazvao ga „nežnom osobom po imenu Ilona“. Kadirov je predložio da Mask trenira upotrebu vatrenog oružja sa „specijalnim snagama svetskog prvenstva“ na Ruskom univerzitetu specijalnih snaga, koji su „pobedili američke specijalne snage 2015. godine kao da nije ništa“.

Kadirov je takođe predložio da Mask prisustvuje borilačkom klubu Ahmat, gde će biti „obučen da primi udarac“. Nakon programa obuke, obećao je da će Mask postati „brutalni Ilon kakav treba da bude“.

- Advertisement -

Maskov tvit upućen Putinu već je izazvao odgovor zvaničnika Kremlja i šefa ruske svemirske agencije Dmitrija Rogozina, koji je Maska nazvao „malim đavolom“.

Mask je odgovorio Kadirovu na objavi, pa je odbio njegov poziv sa obrazoloženjem da bi mu „takva obuka dala preveliku prednost“.

„Hvala vam na ponudi, ali tako odličan trening bi mi dao preveliku prednost. Ako se plaši borbe, pristaću da koristim samo levu ruku, a nisam ni levoruk“, napisao je Mask i potpisao se sa Ilona.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da je Ilon Mask nakon ovih objava promenio svoje ime na Tviteru, te sada umesto Ilon Mask, stoji Ilona Mask.

Kadirov se ponovo oglasio na Telegramu, pa je Masku preneo i sledeće reči.

Poručio mu je da je Ilona veoma lepo ime, da je graciozno i prefinjeno. Istakao je da mu je drago što ga je Mask poslušao.

„A ipak, Ilona, ne pokušavaj da se takmičiš sa mojim predsednikom. Ja sam njegov vojnik, i moraću da te izazovem“, zapretio je Kadirov.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti