KAD JE I NOVINAR GLOBALISTIČKOG MEDIJA PROGOVORIO: Novak je postao talac australijske unutrašnje politike! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Sve je politika. Novak je postao talac australijske unutrašnje politike i sad je deo nečega što nema veze s tenisom, već sa predizbornim čuvanjem obraza vlade pred biračima izmrcvarenim strogim i dugotrajnim zatvaranjem zbog pandemije – rekao je na početku „Pregleda dana“ na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

– Ne sme se dozvoliti da tolerisanje Novaka bude prekretnica za ljute glasače. I sve to sigurno se neće sportski završiti po srpskog tenisera. Instagram podrška srpskog predsednika „zašto ga maltretirate“, sigurno neće pomoći u Austrraliji, ali pomaže predsedniku u Srbiji.

Ekologija odavno nije talac politike, već je politika, pa u Srbiji možda Rio Tinto postane glavna prekretnica uoči ovdašnjih izbora. Zdravlje naroda i Krizni štab jesu taoci politike, to smo videli po masovnom zaražavanju na tvrdoglavo organizovanim javnim dočecima.

Energetski sistem je talac politike, ali na Kosovu i neki Srbi i neki Albanci ne dozvoljavaju da budu taoci energetske krize koju ne osećaju na svom džepu, pa se onda bave novom formom rudarstva. Za to vreme istraga o ubistvu Olivera Ivanovića odavno je talac političkog procesa pregovora Beograda i Prištine – zaključio je Dimitrijević.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu