20.8 C
Belgrade
petak, 17 septembra, 2021

NEŠTO SE DEŠAVA: Jugoslav Ćosić više nije direktor N1 televizije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jugoslav Ćosić, dosadašnji direktor N1 televizije, više neće biti na toj poziciji, a na njegovo mesto došao je Igor Božić, koji je od osnivanja bio na poziciji izvršnog producenta ove medijske kuće.Igor Božić FOTO: Printscreen/Youtube/Nova SIgor Božić FOTO: Printscreen/Youtube/Nova S

– Uvereni smo da će N1 sa novim rukovodstvom i timom vrhunskih novinara koje već ima, postati još uticajnija medijska kuća. Stabilna osnova koju smo izgradili proteklih godina tokom kojih je N1 prepoznat u javnosti kao pozdan izvor informisanja građana omogućavaju nam da nastavimo da se razvijamo, ojačavamo svoj tim i realizujemo nove, velike projekte – poručuju iz uprave Adria News.

– Ove promene neće uticati na uređivačku politiku N1. Ostajemo dosledni profesionalnim standardima i nastavljamo da radimo u javnom interesu kao i do sada. Iza našeg programa stoji ceo tim profesionalaca koji već sedam godina pravi kredibilan informativan program, što je i javnost prepoznala. Svi zaposleni u N1 su svesni te odgovornosti i obaveze prema javnosti – istakao je Igor Božić.

- Advertisement -

– Dosadašnjem direktoru Jugoslavu Ćosiću, koji je vodio televiziju N1 od osnivanja, želimo puno uspeha na budućim projektima i zahvalni smo na svemu što je učinio u razvoju N1 – saopštilo je rukovodstvo Adria News.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: