JU TJUB UZ SATANISTE I PEDOFILE: Briše snimke duboke države!

Obavezno pročitajte

Ju Tjub se pridružio ostalim internet-platformama i društvenim mrežama u suzbijanju sadržaja povezanog sa organizacijom QAnon. Kako su rekli, zabranjivaće bilo kakve video-snimke koji se služe teorijama zavere kako bi opravdali nasilje.

Jedna od stvari koje tvrde iz QAnon-a, jeste i to da će se predsednik SAD Donald Tramp na predstojećim izborima boriti protiv „grupe elitnih pedofila koji obožavaju Satanu“.

YouTube cracks down on QAnon

- Advertisement -

Kako je objavljeno na blogu platforme Ju Tjub, na desetine hiljada video-snimaka i na stotine QAnon kanala uklonjeno je, a preduzeće se „još krupniji koraci u naporima za suzbijanje mržnje i uznemiravanja javnosti“.

ju tjub,

Naveli su da pod objave mržnje i uznemiravanja spada „sadržaj koji preti nekome sugerišući da je subjekat neke od teorija zavera“, a nova pravila stupaju na snagu čak tri godine nakon što se QAnon pojavio.

Sam Donald Tramp je, inače, nekoliko puta koristio svoj Twitter nalog kako bi podržao navode ove organizacije, ali je, kada su ga nedavno pitali o teorijama zavere, rekao samo kratko da „ne zna ništa o QAnon-u, osim da se bore protiv pedofilije“.

SourceBBC, B92

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu