JOVANA STOJKOVIĆ STALA U ODBRANU DECE: Kome se šalju podaci o prehlađenoj deci?

Obavezno pročitajte

Jovanino pismo Batutu prenosimo u potpunosti

Pokret Živim za Srbiju na čelu sa Jovanom Stojković, uputio je nekoliko pitanja Institutu za javno zdravlje Batut, s obzirom da je u nekim medijima objavljeno da će škole obaveštavati institute/zavode za javno zdravlje o učenicima “sumnjivim” na kovid.

jovan,

Pitali smo da li su škole u obavezi da obaveštavaju institute/zavode za javno zdravlje , koja je dalja procedura sa učenicima, kao i da li se informacija o “sumnjivim” učenicima iz škola prosleđuje na još neke adrese.

- Advertisement -

Pokret Živim za Srbiju smatra neprihvatljivim bilo kakvo “obaveštavanje” i alarmiranje institucija zbog prehlađenog deteta, mimo znanja i volje roditelja!

Odgovor ćemo objaviti u celosti.

1 COMMENT

  1. Slažem se u potpunosti sa Vama. Strah roditelja od manipulisanja sa njohovom decom je viliki, Nekada se znalo da je škola škola, da je bezbedna i sugurna. Danas nastavnici postaju lekari. Mada mislim da neće to ići baš tako kako je neko planirao. Prvo prijavljivanje deteta a nedaj bože odvođenje deteta nastaće potpuni haos koji se neće dobro završiti ni za koga.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Do 14 sati završićemo raspoređivanje jedinica, nadamo se političkom rešenju

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će se do 14 časova završiti potpuno raspoređivanje formacija jedinica, u skladu...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: