Još jedna „žirafa“ u Beogradu

Obavezno pročitajte

Ko je „žirafa“ ?

U poslednje vreme u domaćoj javnosti se odomaćio termin „žirafa“ za one koji podržavaju antisrpski, sada već bivši, režim u Podgorici ali žive i rade u Beogradu, odnosno čije su noge figurativno rečeno u Crnoj Gori a glava u Srbiji.

Mihajlo Bata Radulović – legenda, čovek koga poštuju svi, igači, navijači i uprava Crvene Zvezde

Jedna takva „dvostruka ličnost“ se nedavno razotkrila na društvenim mrežama. Reč je o Mihajlu Bati Raduloviću, nekadašnjem kondicionom treneru Crvene Zvezde. Naime, Bata koji je rođen u Baru, ali je od detinjstva živeo i radio u Beogradu, iz nepoznatih razloga odlučio je da u poslednje vreme pruža podršku odlazećem režimu Mila Đukanovića, koji je otvoreno agresivan prema državi u kojoj Bata živi i zarađuje.

- Advertisement -

Inače, Bata se uvek ponosio činjenicom da se druži sa „opasnim momcima“ odnosno sa licima iz kriminogene sredine, pa je verovatno to razlog što mu imponuje crnogorski režim koji je „do koske“ upleten u kriminal.

alt="Milogorci"

Na kraju, postavlja se pitanje do kada će se takve „žirafe“ nesmetano ponositi svojim antisrpskim opredeljenjem u glavnom gradu Srbije, pri čemu je naročito sramotno da se ovakav čovek pozivao na činjenicu da ga poštuju navijači Crvene zvezde, koji su poznati po svojim patriotskim stavovima i u poslednje vreme su slali veoma jasne poruke crnogorskom mafijaškom režimu i svima koji ga podržavaju da će braniti srpstvo.

Svedoci smo ovih dana da je podrška srpskom narodu u Crnoj Gori više nego neophodna. Srbi koji žive u Crnoj Gori ne samo da nisu „žirafa“ već su im uskraćena elemntarna ljudska prava, dok su pojedini crnogorci koji žive i rade u Srbiji dali sebi veća prava i od Srba.

Ostaju nejasni motivi čoveka koji uživa veliko poštovanje u Srbiji, čoveka kome je Srbija pružila daleko više nego i jedna druga zemlja, otovreno podržava režim koji je u tolikoj meri neprijateljski nastrojen prema srbima i Srbiji?

Izvor : Nacionalist

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu