29.8 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

JOŠ ČEKAMO VUČIĆA: Dovedite mi petoricu opozicionara na TV duel! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Istina, istina i samo istina… Omiljena sentenca koju mnogi koriste, ali ona definitivno ne važi za sve koji se njome služe. Naročito ne za predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Na redu je šesti deo njegovih laži, ovog puta busanje u grudi kako će izaći na TV duel sa petoricom opozicionara. Ne samo da nije izašao sa petoricom, već za vreme devetogodišnje vladavine SNS-a, nije izašao na TV duel ni sa jednim od političkih protivnika.


– Što se tiče rasprava, a sa kim predsednik da ide? Sa kim mi vi preporučujete da idem na duel. To traži Šešelj, to traže Dveri, to traži Radulović, to traži Demokratska stranka, to traže vanparlamentarci… – započeo je Vučić svoje izlaganje o toj temi.

Na podsećanje voditeljke da je sam rekao da će naći vremena za duel sa četvoricom, petoricom, Vučić je odgovorio:

- Advertisement -

– Evo, hoću, evo i sad prihvatam, dovedite ih petoricu, ja ću izaći na kraj sa njima, bez ikakvih problema, sve ću da ih pobedim.

Od njegovog hvalisanja i neosnovanog ispoljavanja hrabrosti, prošlo je skoro četiri godine. Na duel, pogađate, nikada nije izašao. Ni sa jednim opozicionarom!

Osim što je odavno poznato da „zaobilazi istinu“, manipulište i spinuje, postavlja se pitanje zašto Vučić zaista nema hrabrosti za TV duel, što su njegovi prethodnici u više navrata imali. Da li je on hrabar samo na rečima i da li je produktivnije za njega da ga masa sluša kako napada protivnike bez ikakve njihove odbrane i kako se svađa u studiju sam sa sobom?

- Advertisement -

Očigledno da se takva logika ispostavila najpouzdanijom za njegov vladajući kadar.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti