28.4 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

JKP BLACE SEJAČ ZARAZA PRVOG REDA: Nina Mihajlović raskrinkala lokalni SNS kartel!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ako vam u sred pijačne nabavke na lokalnoj pijaci u Blacu pripadne muka, ili kojim slučajem treba da umijete dete, ni u kojem slučaju nemojte to raditi u toaletu u sklopu pijačnog placa i koji održava JKP Blace. Na prvom mestu zato što nemate gde da stanete kad uđete, a dodirivanjem bilo kojeg elemenata rizikujete da postanete prenosnik zaraze prvog reda.

Iako JKP Blace redovno naplaćuje takse (kvite) za tezge svim pijačnim prodavcima bez izuzetaka, verujem da tu ima dovoljno novca i za osnovna sredstva za održavanje higijene tako malog objekta. Ako su istinite tvrdnje nekih zaposlenih u JKP- u Blace, direktor ovog preduzeća je jedini rukovodilac u Srbiji koji je sam sebi potpisao rešenje za stupanje u stalni radni odnos, takođe je i jedini direktor koji zaposlenima menja ugovore i opis posla bez prethodne konsultacije ili obaveštenja.

- Advertisement -

Zatim ih, ako ne obavljaju svoj posao ( čitaj ne igraju po njegovom ), kažnjava , smanjuje plate i preti otkazom. Ono što nas konkretno zanima jeste da li je istina da je gospodin direktor sam sebi podigao “ direktorski dodatak“ za čak 30%?

Da li je istina da njegova plata trenutno iznosi 118000 dinara?! Ako jeste ovo je onda idealno rešenje za sanaciju pijačnog toaleta. Direktor je u mogućnosti da izdvoji značajan deo sredstava za održavanje, osim ako se toalet ne koristi potajno za žurke Porta potty poput onih u Dubaiju?! Jer, jedino je tu više s*anja nego na ovim slikama!

Hoćete li ikada prestati da zavlačite ruke u džepove građana? Ikad? Ako ste već toliko bez stida i imate jak želudac kad možete tako da postupate sa građanima ali i sa zaposlenima, što ne biste i vi prošetali do Dubaija?

- Advertisement -

Verujem da bi vas debelo nagradili za koji progutani zalogaj… To bi rešilo jednom za svagda vašu neutaživu želju za novcem, a poštedelo bi i naše džepove…

Nina Mihajlović, pokret Ljubav vera nada

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti