JEZIVE SLIKE SA INFEKTIVNE KLINIKE: Hladno je, prozori razbijeni

Obavezno pročitajte

Kako izveštava Srbin Info, jedna pacijentkinja koja trenutno leži na Infektivnoj klinici u Beogradu, kontaktirala je tu redakciju i kako kaže nema grejanja u klinici, pacijenti leže pored razbijenih prozora, iako je napulju sneg i temperatura ispod nule.

– Pored kreveta na kojem ležim je razbijen prozor, grejanja nema, pokrivena sam preko glave, stalno oznojena, pa kad lekari moraju da vade krv ili ulljuče infuziju, ja se u tom stanju tresem od hladnoće.

- Advertisement -

Dok mi porodica nije donela sve šta treba, sestre nisu imale ni čašu za vodu, ni toalet papir .Izaći u toalet je užasan napor, o tuširanju nema ni govora. Bolnica je u raspadu, možda i sa plafona padne neki deo. S druge strane, osoblje čini sve što može i uvek su na raspolaganju – kaže pacijentkinja na Infektivnoj klinici.

Zgrada Klinike za infektivne i tropske bolesti datira iz 1926. godine u decembru prošle godine najavljena je sanacija 3 stacionara od 5 miliona evra, kao i izgradnja novog objekta u vrednosti od 15 miliona evra.

Radovi su planirani da počnu odmah nakon novogodišnjih praznika i planirano je da traju 14 meseci.

1 COMMENT

  1. Alo, kako to ona ima slika i telefonira, i rodbina dolazi i donosi…!? Sta je sa mozgom? Cuti i leci se. Drugi nece uspeti ni to. Posle trazite renoviranje a sada tisina.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu