29.4 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

JERKOV: Lutovac me proglasio za kriminalca

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jerkov i navodni falsifikat

Potpredsednica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je, nakon što je lider te partije Zoran Lutovac podneo protiv nje i još dva člana Glavnog odbora krivičnu prijavu zbog navodnog falsifikata, da ne zna zašto je označena kao organizator neke kriminalne grupe.

Jerkov,

Jerkov je, u pismu partijskim kolegama rekla da je saznala da je Lutovac tereti za kriminalno organizovanje i da „odbija da veruje da je to istina, da bi tako nešto učinio i na takav način se obračunavao sa bilo kim iz svoje stranke“.

- Advertisement -

– Ukoliko se to stvarno desilo, krivična prijava protiv mene i nekoliko naših stranačkih kolega podneta je zbog toga što smo, kao i više od trećine članova Glavnog odbora, tražili sednicu, prvu ove godine, četiri meseca nakon što je za to istekao statutarni rok – konstatovala je ona.

Jerkov je istakla da joj je teško da razume razloge zbog kojih je Lutovac smatra kriminalcem, kao i to što se od nje očekivalo da klima glavom i mirno posmatra dok DS polako nestaje, „dok se od stranke sa najjačom infrastrukturom pretvara u stranku sa više od 80 raspuštenih odbora“

Ukoliko se to stvarno desilo, krivična prijava protiv mene i nekoliko naših stranačkih kolega podneta je zbog toga što smo, kao i više od trećine članova Glavnog odbora, tražili sednicu, prvu ove godine, četiri meseca nakon što je za to istekao statutarni rok, konstatovala je ona.

- Advertisement -

Jerkov je istakla da joj je teško da razume zazloge zbog kojih je Lutovac smatra kriminalcem, kao i to što se od nje očekivalo da klima glavom i mirno posmatra dok DS polako nestaje, „dok se od stranke sa najjačom infrastrukturom pretvara u stranku sa više od 80 raspuštenih odbora“.

Prema njenom mišljenju, DS sve više liči na današnju Srbiju, „a komunikacija rukovodstva sa neistomišljenicima se ne razlikuje od Vučićeve“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti