JEDAN PO JEDAN: Dijana Hrkalović na saslušavanju

Obavezno pročitajte

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a saslušana je u SBPOK-u, povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, saznaju „Večernje novosti“.

Nakon hapšenja vođe navijača Veljka Belivuka i opežne akcije policije u kojoj su uhapšeni i Belivukovi najbliži saradnici. Steže se obruč oko Nebojše Stefanovića. Rat između Aleksandra Vučića i aktuelnog ministra vojske očigledno doživljava kulminaciju.

Juče je priveden Slaviša Kokeza, dugogodišnji prijatelji i saradnik predsednika države i aktuelni predsednik FSS, a danas je saslušana i Dijana Hrkalović koja je nekada žarila i palila u MUP-u.

- Advertisement -

Da li je sledeći na spisku Stefanovićevih najbližih saradnika i Aleksandar Papić, Stefanovićev kum i takođe čovek od poverenja?

Očigledno da rat između Vučića i Stefanovića bukti i dostiže svoj vrhunac.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je javnost poznata zbog povezanost sa ubijenim vođom Partizanovih navijača Aleksandrom Stankovićem poznatijim kao Sale Mutavi. Kada je ubijen, Hrkalović na lice mesta je navodno došla i tadašnja prava ministarka policije Dijana Hrkalović, koja je na vrlo emotivan način reagovala na ubistvo. Saleta Mutavog je na mestu glavnog bosa zamenio Velja Nevolja. Veza države sa njegovim kriminalnim gangom je postala još očiglednija.

Ona se našla pod svetlom kamere 2018. godine na lokalnim izborima u Lučanima, kada su otkriveni džipovi bez saobraćajnih oznaka koji su patrolirali Dragačevom i pretili građanima da mora da se glasa za SNS.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu