JAVIO SE: Dukljanski pas na Đukanovićevom povocu

Obavezno pročitajte

Javio se! Nije mogao da izdrži taj intelektualni talog dukljanski da se ne oglasi. Javio se dvojnik Darka Šukovića, zadojen mržnjom prema svemu srpskom. Uzeo je za pravo ovaj prepredeni nitkov i intelektualno impotentni idiot da napada predsjednika Srbije, onako kako samo on umije, podlo, srbofobno, nesojski. Napada predstavnika svih Srba ( sviđalo se to nekome ili ne), u napada veoma ciljno, jer kroz napad na predsjednika Srbije gospodina Aleksandra Vučića, on u stvari napada ne samo Srbiju, već ciljano napada svakog Srbina, a napadi na Srbe su njegova uža specijalnost. Napade na Srbe je doktorirao ovaj dukljanski pas kojeg Milo Đukanović drži na povocu, pa mu je sada izgleda dobro popustio povodac da bi se Nitkovaidis razlajao.

- Advertisement -

Vidi ovako nesoju od nesoja, nadam se da ćeš doći u NK. Nadam se da ću biti obaviješten kada budeš dolazio, i dajem ti obećanje da ću te lično ja SPASOJE TOMIĆ išamarati, zadrigla svinjska njuško. Ne neću da te bijem, jer bije se sa ljudima koji imaju hrabrosti, a ti je nemaš, pa ću zato opet ponavljam da ti palim šamare i po koju macolu u pauzi između šamara. Nesoju!

Idi bre na baš čaršiju, skini te gaće, pa se obreži na sred baš čaršije, ali se prvo dobro okupaj, jer se tvoj vonj osjeća kilometrima daleko, ili što bi naš narod rekao, smrdi put kojim ideš, moralna balego!

ĆULJE TAMO OLOŠU SRBOFOBNI!

Spasoje Tomić

ČLAN GLAVNOG ODBORA NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu