JASNO JE DA ĆE RUSI POBEDITI: Miša Vacić – “Ovo će dovesti do PREOKRETA na Balkanu!“

Obavezno pročitajte

„Početkom marta za Ministra odbrane NR Kine postavljen je general Li Šangfu, čovek koji je do tog trenutka bio zadužen za kontakt sa ruskom vojskom, a to najbolje oslikava odnos Kine prema trenutnom sukobu NATO i Rusije. Pitanje je trenutka kada će Kina početi Rusiji da daje i vojnu pomoć za potrebe Specijalne operacije u Ukrajini“, tvrdi predsednik Srpske desnice Miša Vacić u intervjju za Jutjub kanal Pravda.

Vacić kaže da je jasno da će ishod sukoba biti ruska pobeda, a da će kada Rusi oslobode Odesu i izbiju na Dunav to dovesti do preokreta na Balkanu i omogućiti oslobađanje Kosova i Metojhije, ali i drugh okupiranih srpskih teritorija.

- Advertisement -

Sve što je rekao možete pogledati ovde:

Vacić otkriva da je 18 dana boravio u Ruskoj Federaciji na poziv medijske kompanije „Patriot“ čiji je vlasnik Evgeniji Prigožin osnivač Vagnera.

„Od svih političkih frakcija unutar vladajuće većine u Rusiji meni je najbliža ona Priigožinova“, otkrio je Vacić.n

Vacić je komentarišući često pominjanje Kačanika u izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučić i nespremnosti Srba da odu tamo rekao da je on spreman da se preselu u to mesto na Kosovo i Metohiju.

Evo ja ću da odem da živim u Kačanik, pa i nek me ubiju drugi dan ako će Vučić posle sa vojskom da oslobodi Kosovo i Metohiju – kaže Vacić.
Vacić u emisiji govorio i o političkoj situaciji u Srbiji, odnosu prema predsedniku Aleksandru Vučiću, protestima za Kosovo i Metohiju i drugim.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu