Izdajnik Aleksandar Vučić je u svom delirijumu uhapsio moje prijatelje i patriote

Obavezno pročitajte

Nikakvo krivično delo niti nasilje nisu oni počinili. Konstatovanje javne činjenice da je Vučić izdajnik i da prihvatanjem francusko nemačkog plana pravi nezavisno Kosovo nije krivično delo kao ni predaja naših ustavnih zahteva na pisarnici predsedništva.

Izdajnik Aleksandar Vučić je u svom delirijumu uhapsio moje prijatelje i patriote Dejana Petra Zlatanovića i Damnjana Kneževića. Nikakvo krivično delo niti nasilje nisu oni počinili.

- Advertisement -

Konstatovanje javne činjenice da je Vučić izdajnik i da prihvatanjem francusko nemačkog plana pravi nezavisno Kosovo nije krivično delo kao ni predaja naših ustavnih zahteva na pisarnici predsedništva.

Što se tiče jednog u još nizu lažnih atentata na Vučića, to je neozbiljno i komentarisati za svakog razumnog .U tom kontekstu, pozivam izdajnika Aleksandra Vučića i njegovu policijsko pravosudnu kamarilu da puste nevine ljude Zlatanovića i Kneževića i da mene uhapse i optuže jer sam ja formalno-pravno organizator narodnog protesta. Sa zadovoljstvom ću im objasniti kakvi su izdajnici.

Prof. dr Dejan Mirović

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu