„Izdaja, izdaja“! Ovako su Srbi sa Kosova dočekali Petkovića (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković doživeo je prilično neprijatan doček od strane Srba sa Kosova. U Zubinom Potoku na severu Kosova okupljeni Srbi skandirali su: „Izdaja, izdaja!“, besni zbog ranjavanja dvojice Srba južno od Ibra.

Osim psovki i uvreda, revoltirani Srbi su upitali Petkovića da li je ovo pobeda od „10:0, 12:0“, a čulo se i „Čuvaju vas Albanci“, kao i „Za izdajnike ovde nema mesta“.

- Advertisement -

Petković je bio u društvu čelnika Srpske liste, a ni on ni drugi nisu odgovarali na prozivke okupljenih.

Podsetimo, ovako burna reakcije Srba sa Kosova dogodila se nakon ranjavanja dvojice Srba u Gotovuši kod Štrpca. Stefan (11) i Miloš (21) Stojanović ranjeni su od strane Albanca, za koga se spekuliše da je pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga, a do ranjavanja je došlo iz čista mira. Ranjeni momci nosili su badnjak, kada je na njih iz vozila u pokretu pucao napadač, koji je ubrzo uhapšen.

Srbi sa KiM ne kriju nezadovoljstvo zbog uklanjanja barikada, a i pored tvrdnji zvaničnog Beograda da im je bezbednost zagarantovana, dogodio se ovaj napad, pa je njihov bes još u većoj meri eskalirao, što se da primetiti na snimku dočeka Petra Petkovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu